Opublikowano 9 czerwca 20222 l Trochę biednie ten Marvel wyglądał. Edytowane 9 czerwca 20222 l przez A_Bogush
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Juz dawno nie grałem w cuphead ale ten gameplay to jakis tryb easy bo zawsze tych pocisków było więcej w tronę gracza.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l to wszystko? A nie, to kolejny blok reklamowy Edytowane 9 czerwca 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Teraz, pawelgr5 napisał: Juz dawno nie grałem w cuphead ale ten gameplay to jakis tryb easy bo zawsze tych pocisków było więcej w tronę gracza. O tym samym pomyślałem. Oby nie „uprościli” gry..,
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Teraz, pawelgr5 napisał: Single father from poland XDDDDDDDDDDDDDD A gdzie matka?
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Witchfire, Fort Solis, Midnight Express, Outriders, Polacy przejmują te konfę.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l W ogóle to wyjebało mi korki, ale CO TO ZA KLACZ ze steamu z Cupheadem? Najlepsza gra to i laska najlepsza najwidoczniej.