Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobry pokaz. Callisto dostarczyło. Pewniak do zakupu. Call Of Duty też wygląda fenomenalnie. Szkoda, że w singla znowu nie pogram, ale to co zobaczyłem i usłyszałem (genialny dźwięk!) zwyczajnie zachwyciło mnie. Dżof się postarał.

Opublikowano
1 godzinę temu, Zwyrodnialec napisał:

Dziwne, że zwlekają. Zwłaszcza że temat dinozaurów jest znowu przerabiany przez kino.

Wydaje mi się że ktoś kiedyś o tym mówił - za dużo roboty, technologia dla ludzi nie miałaby tu miejsca, stąd chociażby jak najmniej nieludzkich postaci w nowych RE.

Opublikowano
4 minuty temu, Banan91PL napisał:

Oglądam właśnie, jest sens tracić na to czas ? Coś pokażą ?

Przyłączam się do pytania, bo na razie poziom krindżu wybija poza skalę.

• Lubię! 1
Opublikowano

Mega wygląda. 

Teraz, Banan91PL napisał:

Pokażą jakieś gry aaa czy same indyki na czym polega ten pokaz bo nie ogarniam

Devolver nie wydaje żadnych AAA.

Opublikowano
2 godziny temu, Bigby napisał:

Jeśli dla Was krindżowe, to lepiej nie oglądajcie, bo tak to będzie wyglądało do końca. ;) 

Super to się zapowiada, trzeba mieć na uwadze.

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

Bloober wczoraj pokazał Layers of Fears, wątpię, że jednocześnie robią jeszcze Silent Hilla

Bluber pracuje nad 4 grami jednocześnie

• Plusik 1
Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał:

Bloober wczoraj pokazał Layers of Fears, wątpię, że jednocześnie robią jeszcze Silent Hilla

oni prawie wcale przy tym nie pracują, kilku typa tylko nadzoruje to drugie studio