Opublikowano 23 sierpnia 20222 l W dniu 23.08.2022 o 18:35, wojtas011 napisał(a): W tym sonicu swiat pusty jak w zeldzie @Pupcio będzie zachwycony.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Sonic, jedyny który nie boi się Kratosa xd Premiera jeden dzień przed wyjściem Ragnaroka
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l jezu jaki zjazd ta branża zaczyna przechodzić od kilku lat, zero ekscytacji, nie ma co pokazać to same popierdółki pokazują w większości, to ja już wolałem e3 z trailerami this is waiting z początków 8 generacji gdzie przynajmniej było sie czym jarać i starczało wtedy gier do pokazania na E3 i Gamescomie
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l W dniu 23.08.2022 o 18:39, Rozi napisał(a): Goat Simulator, kolejna perełka z Game Passa.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l I kolejne ip z jakimis pokracznymi postaciami, ktore przeminie po premierze bo nie wiem kogo wciagnie w swoj swiat skopiowany z setek podobnych gier.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l To malowanie mogli wydac osobno i by pewnie armia figurkowcow kupila.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Zaczyna wygladac,ze dopiero jak zapowiedza GTA VI to ta branza sie cos podniesie z kolan
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Kiedyś mi było smutno, że na tych pokazach nie ma prawie żadnych interesujących mnie gier, dzisiaj cieszę się, że nie będzie trzeba niczego dodawać do backloga. Także póki co jest wspaniale