Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Teraz, Mejm napisał: Gdzie jest Pupcio? Oby nie na jakiejs randce z kobieta. pewnie zagląda jakiemuś kucowi w krocze w RDR2 na pewno bardziej ekscytujące niż ten pokaz
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Jezu, dobrze że te gierki lądują w gamepassie, niewielu się nabierze.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l 4 minuty temu, Mejm napisał: Gdzie jest Pupcio? Oby nie na jakiejs randce z kobieta. Z masorzem i plejem na sonce 4
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Demontaż kosmicznego złomu mam na oku, bo brzmi jak coś, w co chcę zagrać.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Z masorzem i plejem na sonce 4 Bylem blisko.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l 1 minute ago, Kmiot said: Demontaż kosmicznego złomu mam na oku, bo brzmi jak coś, w co chcę zagrać. Jest juz space engineers
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Just now, Mejm said: The Walking Space. Swietna gra dla oni lubia tego typu gry
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Mejm napisał: The Walking Space. w sumie dobry pomysł na tytuł fajna muza z tymi klaunami, ogólnie fajne
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Oprócz nowego dead space'a pokazują same GIERECZKI. Coś okropnego ta branża ostatnio
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l tyle gier o kosmosie, to nie jest gamescom, to jest SPACEscom, haha czaicie
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, Whisker napisał: A gdzie GPU na XSX? Co to ma być? PC TYLKO????? Niemcy to rynek przede wszystkim Pecetowy, więc M$ na Gamescomie postanowił chyba skupić się przede wszystkim na reklamowaniu pecetowej wersji game passa. Ale spokojnie Whisker, te wszystkie gry które widziałeś na zajawce są też w ofercie na konsoli