Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Pokazują remastera Suikodena 1+2 i wygląda to dobrze. Dopakowane tła + oryginalne sprite'y postaci.

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 783,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

JEST!

Opublikowano

Wspaniale. Zagrać w Suikodena 2 w wersji HD i można robić umieranko.

Dziękuję Pan Konami.

Zwalę drugi raz.

wali2.gif.43f479b069ceffc6a4e1312ab98b726d.gif

Opublikowano

del, sorki, nie zczaiłem, że ta konfa z announsmentem nowego tytułu już była xD

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Jak ograsz Super Bombermana R 2 na targach TGS to dostaniesz od KONAMI siatkę na zakupy :obama:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny motyw jak w okolicach 24:30 na scenę zaczynają wychodzić niemiluchy z Y0 :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dead Cells Return to Castlevania :banderas:

Opublikowano

Co do DLC z Castlevanią:

Cytat

No game is complete without its soundtrack and with this DLC you’ll gain access to an alternative in-game soundtrack of 51 of the original Castlevania tunes, that can be heard as you play through the entire game, not just the DLC. On top of this, we’ve taken the 12 most iconic tracks, such as Vampire Killer, Bloody Tears and Divine Bloodlines, and reimagined them in the Dead Cells style as a soundtrack for the DLC levels, while preserving the Castlevania ambiance of course. 

:obama:

Opublikowano

Kurwa, Kratos, złaź już ze sceny. To nie Oscary tylko Game Awards. :reggie:

Opublikowano

Przeciąga jak na exa sony przystało :boomer:

Opublikowano

Wstałem rano, pooglądałem trailery. No kilka fajnych jest (DS2 intryguje strasznie), ale żeby jakieś uderzenie w głowę było to chyba nie.

Btw chyba MS zajęty jest zbyt mocno sprawą Activision, bo nic nie było w temacie ich gier (ha tfu za to) 

Opublikowano

xd

Opublikowano

Przejrzałem trailery i najważniejsze jest to że żegnamy duże gry crossgenowe. A niektórzy tutaj martwili się że do 2025 prawie wszystko będzie też robione pod PS4.

Opublikowano

Ostatnio nie śledzę tematu gier, a tu Hades 2 zapowiedziany :D Szkoda tylko, że bez daty, więc pewnie nie wyjdzie nawet w 2023.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Najlepszy moment TGA :D

FjgiTyBWIAAWhqo?format=png&name=small

Edytowane przez Bigby