Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie wiem, nie śledzę tak naprawdę - zażartować tylko chciałem. ;)

Pamiętam po prostu, że dawniej każde relacje z targów, w sieci czy czasopismach, zawsze musiały uwzględnić odpowiednią ilość materiału poświęconego zdjęciom cycatych dziewuch, jakby to było główną atrakcją.

Choć pewnie dla niektórych było... ;)

Opublikowano
13 godzin temu, Figaro napisał:

jakieś większe info? brzmi ciekawie

Poleciał Race i Olaf. Sama historia była szerzej komentowana wtedy w prasie. Domysły był różne, najczęściej padało wtedy stwierdzenie ,że japońskie Sony bało się sytuacji w jakiej była Sega. Sega of America tak naprawdę była ojcem sukcesu Genesis, ogólnie były mocne tarcia między centralami. 

13 godzin temu, ASX napisał:

Ale nie wiem czy ta książka to rzetelne źródło wiedzy bo widziałem że m.in Kogucik mocno krytykował tę książkę.

Kogucik krytykuje każde źródło które nie jest przychylne Nintendo :lapka: No ale akurat ten wątek jest oparty na artykule w Forbes z 1996 roku. 

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co roku jest direct w czerwcu więc pewnie identycznie w tym. Z reguły gdzieś w połowie miesiąca co zawsze pokrywało się z e3

Opublikowano

No jak ktoś ma nierealne oczekiwania i czeka na ekskluzywne GTA , MGSa, Sunseta czy nowego Motorstorma to może się zawieść. 

• Plusik 2
Opublikowano

No jakieś tam jednak oczekiwania można mieć. Wszak Sony powraca po przerwie, porzuca praktycznie poprzednią generację. Xbox na profilach umieszcza że będą "gry,gry,gry", mając coś do udowodnienia.

Myślę że będzie dużo, dużo dobrego po tych konferencjach 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, że Devolver tak późno. Jak dobrze pamiętam to rok temu mieli najlepszy pokaz.

Jeszcze Capcom o północy 12 czerwca, to powinni pokazać dodatek do RE4 i liczę na szybką premierę.

Opublikowano

Może będzie data premiery tej pirackiej gry którą robią od 10 lat i każdy ma ją w chuju :obama: a może rimejk popa wyglądający jak gówno?! martwy beyond albo śmierdzący asasyn?! Jezu tyle możliwości daje ta ułomna firma!

• Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Bzduras napisał:

Ciekawi mnie, czym zaskoczy nas Ubisoft Forward.

:kekyayaya:

Jezu ile bym dał za nowego Raymana 2d

Edytowane przez Daffy