Pupcio 18 280 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 capgods dzisiaj o północy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 21 godzin temu, balon napisał: Te Star Warsy od Ubi to co to? Jakiś sandbox w uniwersum? No i ciekawe czym jest ta druga gierka z tym bluesem. Te Star Warsy to robi Massive, a oni naprawili The Division, więc może jakiś looter-shooter w gwiezdnowojennych klimatach (wiem, cieszysz się na taką opcję). A ta gierka z tym bluesem jebie RedFailem na kilometr - fortnajtowa joł joł strong-black-female-protagonist walcząca z potworami. Cały pokaz średniawy fhooy, nie wierzę, że ktoś to stawia wyżej od PlayStation Showcase czy Summer Game Fest - ten sam poziom co najwyżej. W ogóle miałem wrażenie, że oglądam jakiś replay, bo niby co chwila "XBOX Game Studios" i sobie myślę "no kurde, ale się ten MS wziął do roboty z first-party", a to albo CGI, które nic nie mówi, albo DLC do już istniejącego tytułu, albo kolejny trailer czegoś, co już było pokazywane i wszyscy wiedzą, że kiedyś wyjdzie. Pod względem czysto "world premiere", jak to lubią w MS nazywać to pokaz PlayStation (mimo, że bez gier PlayStation) był dużo ciekawszy. Od cholery CGI, albo filmików na silniku, które i tak gameplayem nie śmierdziały. FABLE póki co zawód - znany, brytyjski mudzin-komediant i jakiś taki zbyt współczesny vibe, a do tego gameplay w ilościach naprawdę śladowych. Hellblade 2 staje się memem - nie mam pojęcia, kto im wybiera te fragmenty do pokazania, ale nie dość, że znów bez gameplayu to wyglądało toczka w toczkę jak jedynka - ten sam rozmazany styl graficzny i zero jakiegoś WOW - szykuje się powtórka z rozrywki i gra co najwyżej mierna, ale znajdą się ludzie, którzy będą walić konia, bo "schizofrenia" i "poważne tematy". Avowed na pewno sprawdzę, bo uwielbiam Skyrim, a to właśnie tak wyglądało - jak kolorowa jego wersja, takie Sea of Thieves z klimatu - nie do końca tego się spodziewałem (myślałem, że to może coś bardziej mrocznego będzie), ale na pewno zagram. Forza Motorsport też po macoszemu potraktowana - ot, jakiś deal z GM - wow... W sumie jedyne WOW zrobiła na mnie graficzka w Microsoft Flight Simulator i próba zrobienia z tego SnowRunnera w powietrzu - spoko opcja. No i Starfield oczywiście - dla mnie to pewniak i mus, ale i tak wiem, że coś tu się po drodze zjebie i będzie trzeba czekać na sporo łatek i update'ów. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 10 minut na samego Avatara. Oby te Star Warsiki chociaż dowiozly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Far Cry Pandora Trochę zawód, że FPP, ale i tak day-one - kiedy myślałem, że UBI nic na mnie nie ma to oni wyciągają Avatara Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 (edytowane) Pokaz PoPa, a oni pokazują mordę gościa od narracji. WTF? Chyba sami w tę grę niewierzą, że ją tak chuyowo prezentują. Edytowane 12 Czerwca 2023 przez LukeSpidey Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Świetny ten nowy Prince. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Czy te ich arabskie francuzy mogą się wreszcie nauczyć mówić po angielsku? Ledwo cokolwiek rozumiem przez ten akcent. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Ubisoft klasycznie podtrzymuje cringe na scenie. Aż zęby bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 164 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 (edytowane) Prawdziwy Książe Persji (gość na scenie, nie gra) Edytowane 12 Czerwca 2023 przez jimmyyy8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Jezu co tu się dzieje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Ten avatar xD ubi to jednak geniusze. Ci ludzie z wszystkiego potrafią wycisnąć far krajo asasyna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Ten francuz od The Crew to chyba tankuje wino od rana xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Oglądam to tylko dla gameplayu z tego Star Wars, bo cała reszta to cringe niesamowity (oprócz AVATARa, bo tu mnie kupili). K#rwa, zmarnować chiński setting Assassina na jakąś mobilkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Dzwiek im padl? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Włączyłem w sumie tylko dla gameplayu ze Star Wars sam nie wiedząc czego się spodziewać. i do tej pory widzieliśmy, tańce i śpierwy na scenie, far cry w świecie avatara, zapowiedź anime i 3 asasyny Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Chyba pierwszy jakiś sensowny gameplay... Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 164 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Noo jest Mirage i wygląda jak należy. Będzie grane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Nie wierzę że ktoś chce w to grać, jesteście pojebani Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Wyglada jak 1200 poprzednich assasynow. Az sie zrzygalem po tej sekwencji biegania po dachach i dotarcia do drzwi. Plus, ze wrocili do arabusow, no ale znow bedzie pierdyliard broni i gadzetow. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Oglądam od początku, bo się trochę spóźniłem i tak patrzę... kto tu się tak ładnie uśmiechnął do pani Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Co to za teleporty xDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 1 minutę temu, Mejm napisał: Co to za teleporty xDDDD Co za dużo grania i wciskanka guzików to niezdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Dobra dawać SW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 5 minut temu, jimmyyy8 napisał: Noo jest Mirage i wygląda jak należy. Będzie grane Nie no ten Assassin to graficznie niezły krok wstecz - wygląda, jak z siódmej generacji - to już remastery AC3 i Rogue robiły na mnie większe wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 No assasyn poziom ps4. Nie moge na te ich modele z go.wna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi