LukeSpidey 929 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja SONY jak zwykle w formie. Dawno tak chuyowego pokazu nie widziałem. Kto mi teraz odda 30 minut z życia, które zmarnowałem na to badziewie? Cytuj
Ryuk 1 470 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca (edytowane) 9 minutes ago, Ma_niek said: Ja tam widzialem Silent hill f? Przeciez to trailer ktory pokazuje co wyszlo, i masz obejrzec SGF zeby zobaczyc przyszlosc a nie zaden teaser trailer co tam bedzie. Jak juz od lat z ''E3'' bede ogladac a pozniej sie wkurwial, ze zmarnowalem zycie na to gowno. Edytowane 2 czerwca przez Ryuk Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca 18 minut temu, Ryuk napisał(a): Przeciez to trailer ktory pokazuje co wyszlo, i masz obejrzec SGF zeby zobaczyc przyszlosc a nie zaden teaser trailer co tam bedzie. Jak juz od lat z ''E3'' bede ogladac a pozniej sie wkurwial, ze zmarnowalem zycie na to gowno. Jak pokazuje co wyszło? Jest tam Stellar, Dogma, czy Alan, ale być może będzie to WORLD PREMIER dlcków xD (oczywiście w przerwie z reklamą Doritosów) :). Cytuj
Ryuk 1 470 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca 1 minute ago, KrYcHu_89 said: Jak pokazuje co wyszło? Jest tam Stellar, Dogma, czy Alan, ale być może będzie to WORLD PREMIER dlcków xD (oczywiście w przerwie z reklamą Doritosów) :). Doritos i Mountain Dew 1 Cytuj
Szermac 2 707 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Przecież jest tam Phantom Blade Zero i Slitterhead na przykład. Raczej jeszcze nie wyszły. Cytuj
Szermac 2 707 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca 17 godzin temu, Ma_niek napisał(a): Ja tam widzialem Silent hill f? To Slitterhead właśnie Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Chyba nie ma co oglądać skoro sam prowadzący mówi że będzie chujnia. Przecież jak on hajpuje że będzie najlepszy pokaz ever to zawsze jest kibel to co dopiero będzie jak karze się się napalać xD 1 Cytuj
jimmy 1 226 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Ktoś jeszcze ma jakieś złudzenia odnośnie tych eventów Geoffa? Obok E3 to nawet nie stało, każdy większy gracz zlewa typa (oprócz Kojimy z którym się ewidentnie rucha). Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Hajs zgarnięty od reklamodawcow, pouśmiecha się trochę na scenie i kolejnym razem udowodni, że ta branża zdycha (patrząc wstecz do kolejnych generacji sprzętu). No i kojima możliwe że swoje majaki pokaże part 2. Cytuj
Bzduras 12 447 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca 39 minut temu, Pupcio napisał(a): Chyba nie ma co oglądać skoro sam prowadzący mówi że będzie chujnia. Przecież jak on hajpuje że będzie najlepszy pokaz ever to zawsze jest kibel to co dopiero będzie jak karze się się napalać xD Może właśnie poszedł po rozum do głowy i zamiast podpalać, że "będzie super mordo zobaczysz zajebiście będzie weź oglądaj będzie gituwa" to trochę tonuje oczekiwania? Bo jak dobrze pamiętam w ostatnich latach wylało mu się na łeb wiadro szamba właśnie za te "uuuu, jakie ja mam BOMBY" przed pokazem, a potem patchnotesy do kodzika czy jakieś gównomobilki typu please be excited oh wow, what a rush xd Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Szkoda że klasyczne E3 z konferencjami na żywo zdechło i nie wrócić a doritos i jego letnie pokazy do zaorania, wystarczy że połowa TGA to pokaz reklam. Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca W ramach szybkiego usunięcia tęsknoty za e3 polecam sobie obejrzeć starsze konferencje. Co za koszmar, gadające chłopy o sprzedaży i dupie maryny a gry to może z 20% tego szajsu. Dopiero pod koniec życia tych targów się to zmieniło. Teraz to nawet jak gówno jest to chociaż praktycznie cały czas leci gra za grą 1 Cytuj
jimmy 1 226 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca No nie mów, że nie było swojsko nawet jak chłop przez godzinę nawijał o Cellu. Teraz full komercha, reklamy, szybko szybko i najciekawsze z tego wszystkiego jest ktoś wleci na scenę i krzyknie GTA6. Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca No nie powiem, zobaczenie takiego dema gowa 3 czy u2 po godzinie pierdolenia głupot o niczym było jak deszcz po miesiącu suszy Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca U2 to był taki sztos, ze sobie trailer sciagnalem na dysk ps3 by sobie oglądać jak drejk skaczę do góry wiszącego pociągu. Dalej mam ten trailer i sobię wracam do tych czasów jak odpalam potężnego cella ps3 Cytuj
suteq 183 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca (edytowane) Ja osobiście to właśnie oczekuję aktualizacji wielu projektów które są w produkcji i mają datę premierę ustawioną niby na ten rok ale jest kompletna cisza albo zapowiedzianych X lat temu i też cisza. Głównie odnosi się do wielu indyków ale no np. Bloodlines 2 to dalej jedna wielka niewiadoma. No i fajnie jakby sporo plotek o jakiś prawie pewniakach się potwierdziły jak np. Gears 6, nowy Ghost Recon, Borderlands 4 czy Battlefield 7. No ale znając życie to połowa tych pokazów to będzie residentsleeper. Edytowane 3 czerwca przez suteq 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Kojima jak zwykle przyjedzie i nic nie pokaże konkretnego pewnie:) Ja czekam głównie na informacje o zakończeniu prac nad Silksong - to lub ewentualnie informacja o skasowaniu projektu, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości... Cytuj
funditto 657 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Czyli Summer Game Fest w piątek, Xbox w niedzielę, coś jeszcze będzie na dniach ? EA ? Ubi ? Nintendo ? Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca 3 minuty temu, funditto napisał(a): Czyli Summer Game Fest w piątek, Xbox w niedzielę, coś jeszcze będzie na dniach ? EA ? Ubi ? Nintendo ? Ubisosft 10tego Showcase Date PDT EDT BST Access-Ability Summer Showcase June 7 8AM 11AM 4PM Summer Game Fest Live June 7 2PM 5PM 10PM Day of the Devs June 7 Straight after SGF Live Straight after SGF Live Straight after SGF Live Devolver Direct June 7 5PM 8PM 1AM Wholesome Games June 8 9AM 12PM 5PM Latin American Games Showcase June 8 10AM 1PM 6PM Future of Play Direct June 8 11AM 2PM 7PM Women-Led Games June 8 11.30AM 2.30PM 7.30PM Future Games Show June 8 12PM 3PM 8PM Xbox Games Showcase June 9 10AM 1PM 6PM Black Ops 6 Direct June 9 Straight after Xbox Games Showcase Straight after Xbox Games Showcase Straight after Xbox Games Showcase PC Gaming Show June 9 1PM 4PM 9PM Ubisoft Forward June 10 12PM 3PM 8PM IGN Live June 7-9 TBC TBC TBC Nintendo Direct TBC TBC TBC TBC 2 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca To w końcu, o której to to czasu polskiego? Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca 2 minuty temu, LukeSpidey napisał(a): To w końcu, o której to to czasu polskiego? +1 od BST xD 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca MS Showcase komentujemy tutaj czy w dziale konsoli MS? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi