Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 777,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Xddd ja jebe, to mi wyjasnia czemu najwieksi maja to w dupie i robią swoje pokazy.

Opublikowano
  W dniu 7.06.2024 o 18:13, Patricko napisał(a):

Jeśli remake The Thinga się okaże prawdziwy to będzie wypasik emoji16.png

Coś będzie na pewno, ale większe szanse, że tylko remaster średniaka z 2002, jakieś nadzieje na remake są po udanym i zakończonym już temacie System Shocka (ostatnio zamknęli temat wydając na konsole) :). 

Opublikowano

Remake/remaster przytulę, mam specjalny sentyment do tej gry, miała świetny klimat.

Opublikowano

Za 10 minut początek IGN show. Meczyk leci to mogę zobaczyc ale 2h Goeffa od 23 to dla mnie za dużo dziś :/ 

Opublikowano
  W dniu 7.06.2024 o 19:50, pawelgr5 napisał(a):

Za 10 minut początek IGN show. Meczyk leci to mogę zobaczyc ale 2h Goeffa od 23 to dla mnie za dużo dziś :/ 

image.png.392af37a3d86c40f7f6376ecf0f5c0f8.png

Opublikowano

HE HE Krzychu, zabawnie to będzie jak IGN dostanie trailer RE a Goeff co najwyzej Dragon Age Transgender Edition.

Opublikowano

Jak na razie to to IGN Live jest, bo jest. Teraz np. gra o murzynie, co biegnie przed siebie i skacze, jak jakiś endless runner z komórek. Pewnie biegnie bo ucieka przed policją, hehe

Opublikowano
  W dniu 7.06.2024 o 20:05, Bzduras napisał(a):

Jak na razie to to IGN Live jest, bo jest. Teraz np. gra o murzynie, co biegnie przed siebie i skacze, jak jakiś endless runner z komórek. Pewnie biegnie bo ucieka przed policją, hehe

Kilka exów na SNESA widzę xD. 

Opublikowano
  W dniu 7.06.2024 o 20:19, KrYcHu_89 napisał(a):
Kilka exów na SNESA widzę xD. 
Jedna to nawet pod Commodora była.

Opublikowano

"...small developers we invited..." tak kurwa, za 250k od trailera xDDDDD

Opublikowano
  W dniu 7.06.2024 o 21:01, Szermac napisał(a):

Dawać te B O M B Y 

Masz, bomby jak cholera. Pierdolę, idę spać.

Opublikowano

Outlaws ma szanse mnie wyleczyć z awersji open-worldowej. Chociaż to Ubi to na co ja liczę xD