Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Co ty oni chyba dopiero zaczeli robić te maksie :/

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 785,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja się tak łudzę że ktoś kto projektował tego xboxowego handhelda miał przebłysk geniuszu jak przy 360 pomijając rrod i dostaniemy konsolowego steam decka na sterydach takiego Xbox series z mocniejszego od ski że wsparciem ai żeby przetrzeć szlak przed xsx2 z gierkami pokroju gta6 odpalanymi natywnie bez streamingu. Tak wiem to ms ale pomarzyć dobra rzecz bo te palki mogą dojebać do pieca albo wyjebać się na głupi ryj jak z xss albo xo. 

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Nie wiem czy liczy jako targi. A kusiło jechać (chociaż nie było jak czasowo).

Opublikowano

Ale kamerzyscie sie udalo.

Opublikowano

Co tam jeszcze zostało oprócz konfy MS? Pokaz ubi?

Miała być Mafia, Borderlandsy, Dragon Age, Resident Evil.

Popaprana generacja, jest w co grać ale jednocześnie czuć jakby to było wszystko na przeczekanie. 

Dawać to nowe Nintendo, bo siedzenie na combo XsX/ps5/SD gdzie jest 90% tych samych gier to jest nieporozumienie. 

Opublikowano
10 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Co tam jeszcze zostało oprócz konfy MS? Pokaz ubi?

Miała być Mafia, Borderlandsy, Dragon Age, Resident Evil.

Popaprana generacja, jest w co grać ale jednocześnie czuć jakby to było wszystko na przeczekanie. 

Dawać to nowe Nintendo, bo siedzenie na combo XsX/ps5/SD gdzie jest 90% tych samych gier to jest nieporozumienie. 

Dragon Age będzie i nigdy nie miał być wczoraj, tylko 11stego na osobnej prezentacji EA. 

Opublikowano

Ogladacie ten future game show czy co to jest? Wczorajszy pokaz to 9/10 w porównaniu do tego. jedyne plusy to nogi prowadzacej.

Opublikowano

Nie oglądałem Future Game Show i nie żałuję ale z rzeczy ciekawszych które wyłapałem to kolejne DLC do Dredge - The Iron Rig ląduje 15 sierpnia. Większe i dłuższe niż The Pale Reach. Poza tym data premiery The Precinct - 15 sierpnia również. 

Mam nadzieję że Microsoft jutro dostarczy. Liczę na daty premiery Avowed, Indiany, Replaced, a do tego trailer Gears 6, nowego Dooma oraz Clockwork Revolution z datą 2025. Trochę też liczę że ogłoszą iż większość biblioteki ABK wlatuje do gamepassa od razu. 

Opublikowano
5 minut temu, Szermac napisał(a):

Dawać te bomby

Ty nic o bombach nie pisz, ostatnio przed dżoffem napisałeś i wiemy jak to się skończyło :nosacz:

Opublikowano

Na żarty, ale zapeszysz naprawdę!

Opublikowano

No i to mi się podoba, o to chodzi - Doomik boży

Opublikowano

Ten lot na spyro xD

Opublikowano

Stan próchnicy?

Opublikowano

Pieknie, same baby sobie pomogly a chlopa nie uratowaly.