łom 1 975 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca Parę ciekawych tytułów pokazali, szczególnie z PS1 (Fighting Force, Fear Effect, Tomba 2). Zobaczymy jaka będzie jakość konwersji, najgorzej może wypaść Fear Effect bo miał animowane tła ale w bardzo niskiej rozdzielczości. Cytuj
suteq 183 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca Może tym razem mnie wciągnie i skończę. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca 17 minut temu, łom napisał(a): Parę ciekawych tytułów pokazali, szczególnie z PS1 (Fighting Force, Fear Effect, Tomba 2). Zobaczymy jaka będzie jakość konwersji, najgorzej może wypaść Fear Effect bo miał animowane tła ale w bardzo niskiej rozdzielczości. Jezus maria jakie piękne info z Tomba2 i tym, ze jest w developmencie (jedynka mam juz na WL). Konczyłem z rok czy dwa lata temu na Vicie i nadal był sztos 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca Tomba 2! to jedna z gier z którą mam absolutnie najwspanialsze wspomnienia - wakacje, ziomek którego poznałem u babci miał złamaną nogę więc całymi dniami byliśmy "skazani" na siedzenie w domu, a tam szarak (nieprzerobiony) na którym ów ziomek odpalał pirata żonglując płytą :oo podkładał grę w odpowiedni sposób i konsola to łapała. A potem? Czego to tam nie było! W sumie kojarzę to jako metroidvanię i mam nawet mgliste wspomnienia z jakimiś lodowymi spodenkami w krainie ognia albo na odwrót. No już teraz jak przez mgłę, ale od tamtej pory (gry nie skończyliśmy) chodzi za mną we wspomnienach. Teraz będę mógł sprawdzić jak smakuje po latach. <3 edit: jest Tombi2, dostaliśmy już Turoka 2 no to poproszę jeszcze o Skullmonkeys 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 sierpnia Opublikowano 9 sierpnia Za 11 dni Gamescom. Pierwszy newsik ktory rzucil mi sie w oczy: https://www.nintendolife.com/news/2024/08/segas-gamescom-2024-line-up-includes-global-premier-of-unannounced-project Obstawiam cos z tych mega starych serii ktore maja sie doczekac sequeli w nadchodzacych latach. Zapowiedzili kilka (JSR, Crazy taxi itd) ale nie wszystkie wiec moze to to. Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 9 sierpnia Opublikowano 9 sierpnia Ciekawe czy coś będzie ciekawego na tym gs. Zawsze ta impreza zostawała z resztkami po e3 i zapowiedziami jakiś gówno gier Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia Od ziomków od Little Nightmares I i II, może być ciekawie wizualnie, goreowo Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Gamescom ONL od Geoffa dzisiaj o 20:00 https://www.youtube.com/live/iT5ilwECdrA 1 Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Aż do zapowiedzi HQ ma trwać jego mać. 2 Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Teraz, Figuś napisał(a): to sobie poczekasz Spoko. Nadzieja matką glupich a ja do najmądrzejszych nie należę. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Sony nie bierze udziału w tej imprezie. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Bomb nie będzie ale coś tam może pokażą. Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Sony nie bierze udziału w tej imprezie. A to trzeba brać udział by dać Geoffowi trailer? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia 1 minutę temu, Rtooj napisał(a): A to trzeba brać udział by dać Geoffowi trailer? Jak się jest 1st party to trzeba zapytać szefa czy można. Szef Housemarqe to Sony więc ich nie będzie. @Square masz teaser Borderlands 4 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Sony nie bierze udziału w tej imprezie. Sony tradycyjnie nie ma na targach, co nie znaczy że na dzisiejszym ONL nie mogą pokazać jakiś trailerów gier Sony. W ostatnich latach już się tak zdarzało, że pokazywali trailery, albo zapowiedzi portów na PC. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Jaki ten trailer Black Ops 6 jest chujowy. Przeciwnik z gatlingiem wygląda jak tania zrzynka z z Wolfensteina a scena w windzie to jakie typowe gówno z łapaniem ludzi jedną reką pomimo że przy takim chwycie zjebali by sie wszyscy w dół bez mrugnięcia. GPU w obecnej cenie za kilka godzin takiej zabawy nie warto brac Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia haha ten trailer Goat Simulator remaster, ładnie pstryczek w r* Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Chiński Dying Light I od razu czuć budżet AAA Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Ale to jakis stand alone DLC czy nowa gra? Goeff mówi że coś na 20h więc brzmi jak dodatek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi