pawelgr5 1 507 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Kurde po cichu liczylem ze Capcom wyskoczy chociazby z jakism teaserem nowego RE zeby pokazac co tam teraz sie dzieje. No ale dobra, to "online program" wiec moze gdzies na jakims evencie live bedzie bomba. https://www.nintendolife.com/news/2024/09/capcom-outlines-its-tokyo-game-show-2024-online-program "Fans can expect the following titles to feature as well as the upcoming release Monster Hunter Wilds. Here's the rundown: Street Fighter 6 Capcom Fighting Collection 2 Marvel vs. Capcom: Fighting Collection: Arcade Classics Dead Rising Deluxe Remaster Ace Attorney Investigations Collection Monster Hunter Now Monster Hunter Wilds" Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września We wtorek teaser na pokazie sony a później gameplay na ich transmisji Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Na razie musi jeszcze wpaść teaser pokazu Sony xd Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Nikt nic nie wrzuca, a leci właśnie RGG Summit i zapowiedziano Yakuzę piraty: Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Ja od Segi to teraz czekam jedynie na nawsy o nowym Jet Set Radio. Pozostale "rebooty" sequele to bardziej sie martwie. Zwlaszcza o nowego SoRa bo przeciez czworka to byl sztos a oni moga isc w zupelnie inna strone Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 5 godzin temu, Nyu napisał(a): Na które JSR czekasz bardziej? Na to nowe. Chociaz port dwojki z Xboxa przyjąłbym rownie mocno. JSR to jedyne co mnie z tego trailera nie martwiło jak zobaczyłem po raz pierwszy: Inna sprawa, ze Sega musi sie napracować zebym w ciemno sie jaral jak z Residentami od Capcom. Na ten moment może być różnie z niebieskimi. Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Przypominajka: powstają 2 Jet Set Radio. Jeden to płatny remake, drugi to f2p live service game. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Dzieje sie na tym TGS coś? Newsów praktycznie nie widać. Tylko MS miał ten pokaz. Tak to bieda straszna. Liczyłem na Capcom i Sege, że coś więcej pokażą. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września W niedziele rano powinien być gameplay z pana kojimy 2 ale poza tym na nic innego bym się nie nastawiał 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Dzisiaj na TGA FF IX remake ponoć, który ma być od początku dostępny wszędzie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Może być grubo, podobno Sony ma w końcu zamiar wyjść z jaskini, ale nie będę oglądał 3 godzin męki dla 2 dobrych trailerów. Sprawdzi się z ranka. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia 30 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Może być grubo, podobno Sony ma w końcu zamiar wyjść z jaskini, ale nie będę oglądał 3 godzin męki dla 2 dobrych trailerów. Sprawdzi się z ranka. Najwyzszy czas, bo zaraz będę miał więcej godzin na Xboxie, niż PSN xD. Moje typy: Mafia (multiplat), FF IX (multiplat), nowa gra ND zajawka, DS2 release date, a na deser Half-Life 3, ex na Steam Decka 2 :):). Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Bez przesady, że będę siedzieć do pierwszej żeby obejrzeć bloczek reklamowy dżoffa i jego mizianie się po dzyndzlu z Miyazakim xd Rano elegancko trailery, a wyniki tej "gali" nawet mnie nie interesują, bo jedyne liczące się głosowanie GOTY to to forumkowe i żadne nie biorące pod uwagę tylko gierek z przedziału "01.01.202x-01.01.202y" jest z automatu niepoważne. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Ale czekejcie, dzisiaj w nocy to jest czy jutro w nocy? W sensie ze jak wstane jutro do roboty niby to przy kawce bedo trailery na mnie czekac? E: dobra juz wiem. No wspaniale ze to dzis. Cytuj
Krzysztof93 1 352 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia moje typy to przynajmniej 3 kolorowe online gierki z żenującym klimatem dla nikogo, które zdechną po miesiącu do dwóch. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Bez przesady, że będę siedzieć do pierwszej żeby obejrzeć bloczek reklamowy dżoffa O 1:30 to to się dopiero zaczyna, trwa chyba z 4h, a materiałów z gier to chyba max 30 minut. 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Pomiędzy reklamy, wyganianie twórców którzy wygrali ze sceny i czas antenowy dla sponsorów. Obejrzenie trailerków z rana do kawy brzmi jeszcze bardziej sensownie. 1 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Szkoda że Georgie tak nie szanuje europejskich zagrajmerów no ale jego strata. Obejrze sobie do kawki zapowiedź re9 i bloodborna 2 Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia No i jakiś nowy sprzęt od Microsoftu. Colteastwood coś teasował a ja mu wierzę Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Wiadomo, pad w nowym kolorze zawsze spoko! Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Ja chyba zarwę nockę dla grubego wszystko Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Ja pierdole Half Life 3 ekskluzywne na Steam Deck 2 i Steam Console xd Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ja pierdole Half Life 3 ekskluzywne na Steam Deck 2 i Steam Console xd Skoro Alyx zrobili exem na VR, to sky is the limit :D. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi