Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde po cichu liczylem ze Capcom wyskoczy chociazby z jakism teaserem nowego RE zeby pokazac co tam teraz sie dzieje. No ale dobra, to "online program" wiec moze gdzies na jakims evencie live bedzie bomba.

https://www.nintendolife.com/news/2024/09/capcom-outlines-its-tokyo-game-show-2024-online-program

"Fans can expect the following titles to feature as well as the upcoming release Monster Hunter Wilds. Here's the rundown:

Opublikowano

Ja od Segi to teraz czekam jedynie na nawsy o nowym Jet Set Radio. Pozostale "rebooty" sequele to bardziej sie martwie. Zwlaszcza o nowego SoRa bo przeciez czworka to byl sztos a oni moga isc w zupelnie inna strone :/ 

Opublikowano
5 godzin temu, Nyu napisał(a):

Na które JSR czekasz bardziej?

Na to nowe. Chociaz port dwojki z Xboxa przyjąłbym rownie mocno.

JSR to jedyne co mnie z tego trailera nie martwiło jak zobaczyłem po raz pierwszy:

Inna sprawa, ze Sega musi sie napracować zebym w ciemno sie jaral jak z Residentami od Capcom. Na ten moment może być różnie z niebieskimi.

Opublikowano

Przypominajka: powstają 2 Jet Set Radio. Jeden to płatny remake, drugi to f2p live service game. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Może być grubo, podobno Sony ma w końcu zamiar wyjść z jaskini, ale nie będę oglądał 3 godzin męki dla 2 dobrych trailerów. Sprawdzi się z ranka.

Najwyzszy czas, bo zaraz będę miał więcej godzin na Xboxie, niż PSN xD. 

Moje typy: Mafia (multiplat), FF IX (multiplat), nowa gra ND zajawka, DS2 release date, a na deser Half-Life 3, ex na Steam Decka 2 :):)

Opublikowano

Bez przesady, że będę siedzieć do pierwszej żeby obejrzeć bloczek reklamowy dżoffa i jego mizianie się po dzyndzlu z Miyazakim xd Rano elegancko trailery, a wyniki tej "gali" nawet mnie nie interesują, bo jedyne liczące się głosowanie GOTY to to forumkowe i żadne nie biorące pod uwagę tylko gierek z przedziału "01.01.202x-01.01.202y" jest z automatu niepoważne.

Opublikowano

Ale czekejcie, dzisiaj w nocy to jest czy jutro w nocy? W sensie ze jak wstane jutro do roboty niby to przy kawce bedo trailery na mnie czekac?

E: dobra juz wiem. No wspaniale ze to dzis.

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał(a):

Bez przesady, że będę siedzieć do pierwszej żeby obejrzeć bloczek reklamowy dżoffa

O 1:30 to to się dopiero zaczyna, trwa chyba z 4h, a materiałów z gier to chyba max 30 minut.

• Dzięki 1
Opublikowano

Pomiędzy reklamy, wyganianie twórców którzy wygrali ze sceny i czas antenowy dla sponsorów. Obejrzenie trailerków z rana do kawy brzmi jeszcze bardziej sensownie.

• Plusik 1
Opublikowano

Szkoda że Georgie tak nie szanuje europejskich zagrajmerów no ale jego strata. Obejrze sobie do kawki zapowiedź re9 i bloodborna 2:boomer:

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Ja pierdole Half Life 3 ekskluzywne na Steam Deck 2 i Steam Console xd 

Skoro Alyx zrobili exem na VR, to sky is the limit :D. 

image.png.9589a0ae1b86f8ddc24319d88c0d1b57.png