Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeff pisal cos na X, ze to bedzie najwieksze show w histori gier czy cicho siedzial? Bo jak tweetowal to nie bedzie sie czym jarac a jak nie to jest nadzieja na jakies bomby.

Teraz, Zwyrodnialec napisał(a):

Po tych pierdach które puścili, nic dziwnego, że Geoff woli się ukryć. 

To jest pre-show. Normalnie glowna impreza zaczyna sie za 14 mi .

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Gregorius napisał(a):

Slay the Spire 2 chętnie przytulę jak wyjdzie

To będzie taka kokaina że pewnie będę w to grał nawet w czasie premiery GTA VI.

Edytowane przez Observer
Opublikowano

Strong female protagonist zaliczone, fajnie że Ciri, ale żeby nie była zbytnią jędzą - mam nadzieję, że tam wciąż wiedzą jak pisać spoko postacie.

ELDEN na Switcha? Bo jakoś biednie to wygląda.

Opublikowano

Trzeba przyznać że bomby lecą na tej konfie człowiek się nie spodziewał. Ja już widzę setki godzin w tym co do tej pory pokazali, i to nie setki "można ograć" tylko takiej top rozgrywki :obama:

Opublikowano

Nadal uważam, że brak nominacji SH2 w kategorii GOTY to nieśmieszny żart i szkoda, że Luke Roberts nie wygrał "Best Performance", ale Senua zasłużyła.
Fajnie, że Wukonga docenili, bo już człowiek się martwił, że go całkiem scancellują.

O kuźwa! Coś od Uedy!

Opublikowano

Fallout 3 Part Two :kekw:
Dobre, bo sam tak nazywam New Vegas :leo:

SPLIT FICTION - ależ to może być sztosiwo - już it takes two było zajebiste (bo A Way Out to meh), ale tutaj zapowiada się jeszcze lepiej (przynajmniej gameplayowo, bo story z poprzedniej gierki pewnie nie przebije).