Opublikowano 12 czerwca 20168 l Narzekać na brak nowych i świeżych ip, a w tym samym czasie czekać na pokaz Tomb Raidera na ps4 xd. Kto czeka? no chyba nie ja zagrać zagram, ale żadnego ciśnienia Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Fanek
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Niech ten Spider man nie okaze sie go.wnem. Sony ma prawa do marki, niech zrobia z nia cos konkretnego. Remaster RDR jeszcze bym przytulił żeby ograć jak człowiek.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Narzekać na brak nowych i świeżych ip, a w tym samym czasie czekać na pokaz Tomb Raidera na ps4 xd. DR4 i Recore z premiera na ten rok to IMO mega zaskoczenie. Jeszcze niech dojdzie sequal Ori , większe pokazy Sea of Thieves i Crackdowna i dla mnie juz mega targi Sequel Ori na 99,(9)% nie w tym roku - w 2017 to i tak byłoby szybko, w końcu pierwsza część miała premierę w 2015.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Don nie chodziło mi tylko o premiery w tym roku ale o samo info że gra powstaje. Jeszcze nowe SoD Games games games
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Po co te wszystkie wtręty osobiste? Macie drugi temat do trollingu i głupkowatych pojazdów.Do znudzenie są też wpisy o tym, że pokazywane są gry z dalszą datą premiery. Absolutnie wszystkie firmy tak robią, E3 to głownie reklama i pr.Ze strony zielonych: Crackdown 3 zapowiedziany w 2014,Phantom Dust (skasowany) Scalebound 2014 (gry z premierą 2017), dosłownie każda firma zapowiada w przód, nadchodząca konferencja EA ma mieć tytuły na 2018+.Gry robi się dłużej, proste - nużące jest czytanie bezsensownych narzekań. Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Hendrix
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Oj tam oj tam,zostań z nami tylko nie wyzywaj od debili,bo psuje to nastrój E3,teraz jest ten czas żeby każdy mieszał każdego z błotem. Najlepszy czas i klimat na forumku,za to was kocham. :*
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Half the machine is solid white, the other half is textured like you see in the pic. The width is two controllers side by side. The very bottom has that black bezel with a USB in one side and the IR on the other. Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Hela
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Ale filmy w 4k prawilnie sa obsługiwane. Sabotaż albo fake, a wycieków od sony nima za duzo,przypadek? Edytowane 12 czerwca 20168 l przez kudlaty88
Opublikowano 12 czerwca 20168 l O ja pyerdole, zmniejszyli go prawie o połowę. No i będzie można postawić pionowo. Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Nemesis
Opublikowano 12 czerwca 20168 l O ja pier,dole miazga jakaś <3 trochę szkoda ze wszystko wycieka przed jutrem Będzie trzeba kupić slima zeby napędzać im sprzedaż
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Jak dajecie przecieki z gierek to łaskawie ładujcie to w spoilery bo nie każdy ma ochotę sobie popsuć niespodziankę.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Śliczny jest,korci żeby kupić ale poczekam na skorpiona albo jak padnie mi normalny łoniak to czemu nie :3 @Yeti ty serio idź się prześpij bo masz omamy i otaty. Edytowane 12 czerwca 20168 l przez kudlaty88
Opublikowano 12 czerwca 20168 l no, wielka podnieta, bo xone w koncu będzie wielkosci zblizonej do ps4, wow, i jeszcze bebechy stare. ps2 taka piękna <3 Edytowane 12 czerwca 20168 l przez milan
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Jak dajecie przecieki z gierek to łaskawie ładujcie to w spoilery bo nie każdy ma ochotę sobie popsuć niespodziankę. To po co czytasz ten temat xd
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Half the machine is solid white, the other half is textured like you see in the pic. The width is two controllers side by side. The very bottom has that black bezel with a USB in one side and the IR on the other. Nawet design musieli zerżnąć i to z 2000 roku xDDD Podobne jak ty do kogoś, kto ma coś ciekawego do powiedzenia.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l O co chodzi z tym High Dynamic Range? High-dynamic-range imaging (HDRI or HDR) is a technique used in imaging and photography to reproduce a greater dynamic range of luminosity than is possible with standard digital imaging or photographic techniques. Mam nadzieję że pomogłem.