Opublikowano 12 czerwca 20168 l Pokazali dwa filmiki z Titana 2 co wyciekły dzisiaj rano, potem prawie nic z ME, a teraz gry widmo że świata SW które nawet nie mają tytułów xd. No nie wiem co tak słabo, ale sezon beki można oficjalnie uznać za otwarty
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Ile oni pokazali gier? Cztery? Jezu i to ma być korporacja...łehhh...
Opublikowano 12 czerwca 20168 l nie mam nic do star warsow, ale te gow*no rozmazane od ea to jest DRAMAT. Gdzie jest moje JEDI ACADAMY 2 czy coś?
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Jamie Fox i Zac efron oficjalnymi twarzami battlefielda 1. Idę spać, starczy tego na dzisiaj.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Nie widzę nic złego w pokazywaniu gier z 2018 - tylko no właśnie: pokazywaniu. Już lepsze są CGI jak w przypadku Scalebound, a nie pseudo behind scenes - już raz EA zostało za to mocno skrytykowane, a tu znowu ten sam styl, w ogóle ta konferencja to powtórka z 2014 (pod względem treści).
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Chyba największa porażka konferencji to Mass Effect, który możliwe że nawet nie wyjdzie w 2017 roku. Co oni robią z tą grą.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l To jakaś moda jest na czarnych bohaterów w grach? Na czarnych i kobiety.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l to wszystko? siriusly (pipi)a wszystko? nic, absolutnie nic. myślałem że na koniec wyjdą i powiedzą "wiemy, (pipi)owa konfa, macie nfs'a w EAA" a tu nic pierwszy pokaz ale już pretendent do miana najgorszego. a czarnych to chyba kupili w promocji buy 1, get 10 free.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l To jakaś moda jest na czarnych bohaterów w grach? Na czarnych i kobiety. bluberyzacja gamingu
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Konfa 2/10 nawet bf pod koniec nie uratowal tej (pipi)owej konfy. Naprawde nie wiem co ubi,ms i sony musza odwalic zeby zabrac tytul EA za najgorsza konfe na e3 2016
Opublikowano 12 czerwca 20168 l to wszystko? siriusly (pipi) wszystko? nic, absolutnie nic. myślałem że na koniec wyjdą i powiedzą "wiemy, (pipi)owa konfa, macie nfs'a w EAA" a tu nic pierwszy pokaz ale już pretendent do miana najgorszego. a czarnych to chyba kupili w promocji buy 1, get 10 free. no gorzej to tylko można odwołać konfe.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l EA poprzez Fifę 17 chce pokazać, że afroamerykanie też mogą robić kariery... w grze wideo
Opublikowano 12 czerwca 20168 l szybciej wypije szklankę płynu z akumulatora niż bede ogladał kolejne konferencje takich przegrywów. tylko sony, tylko 3 w nocy.