gmeru 297 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 (edytowane) Ja czuję się roz(pipi)any na części pierwsze . Jestem już mocno stary bo jaram się tymi remasterami itd. bardziej niż wszystkim z tego roku :sorry:Dla mnie to najlepsza konfa roku ;p I oczywiście znak czasów: Edytowane 3 grudnia 2016 przez -gmeru- Cytuj
musoil 47 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 (edytowane) No przy trailerze Gran Turismo chwalili się tymi ficzerami next-genowymi, a mi po głowie cały czas chodziło ,,a kartonowe kolizje poprawiliście?'' Wipeout, LocoRoco i Parappa na PS4, Horizon NiOh i Nier wyglądają obłędnie, Let it Die też kapitalny trailer dostało, Crash wygląda ślicznie. Mega konfa, nawet lepsza od E3 dla mnie. No i GOTG Knack powraca!! Edytowane 3 grudnia 2016 przez musoil Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 Bardzo fajna konferencja, masa ciekawych zapowiedzi jest czego zazdrościć posiadaczom PlayStation Cytuj
aux 3 810 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 No ładnie zaorali, dawno nie było tak mocnej konferencji. Dużo japońszczyzny, TLOU 2, nawet te remastery to czyste petardy. Największe zaskoczenie - Knack 2. Rewelacyjna konfa. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Zaraz miesiąc do E3, a tu żadnego wyczekiwania ani nawet żadnych konkretnych przecieków? Cytuj
XM. 11 053 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Serio, to już miesiąc XD zero hajpu, dla mnie ten rok to tyle premier ze wreszcie jest w co grać i na nic nie czekam. Choć fakt - nowa gra sucker Punch, days gone i gow gameplay injestem spełniony. Do tego DMC5 i monster hunter na switcha Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 (edytowane) Pewnie jak zwykle ms sie wyleje jak co roku i nie bedzie efektu wow Nie no ja sie jaram Edytowane 9 maja 2017 przez Orzeszek Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 No ja czekam jeszcze na kilka gier w drugiej połowie roku i mam nadzieję, że jeszcze coś zostanie zapowiedziane na E3, którego nie mogę się doczekać. Konfa Sony znowu rozpier.doli wszystko. Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Mnie na tym E3 interesuje, co pokaże Microsoft, bo Sony to wiadomo, że będzie bomba razem z Nintendo. Cytuj
Mejm 15 369 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Nie moge sie doczekac wstania o 3:00 i komentowania z forumkiem/ircem. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 jaram się jak co roku ale kiedyś bylo wyczekiwanie bo była posucha teraz czlowiek nie wie za co sie zabrac a tu pyk zaraz konfy na e3 i pewnie kolejny wylew Cytuj
Gość Soul Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Mnie najbardziej interesuje to czy M$ wyciągnął wnioski ze swoich porażek, da świetny sprzęt do grania świetnie gry i exy dla których warto kupić nową konsolę. Liczę na jakąś bombę w postaci pierwszego Bioshocka. Od Sony interesuje mnie tylko nowy GOW, Shenmue 3 i może nowy Gaiden? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Jak co roku napisze: dajcie mi buzza albo gre w podobnej formule na ps4/one/switch Cytuj
XM. 11 053 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Nowego Gaiden to bym przytulił. Ale szanse raczej małe po sukcesie Nioha. Remastera NGS i NG2 tez chetnie przywitalbym w sumie. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Sony ma masę gier. Nawet na E3 nie dadzą radę tego pokazać. Natomiast MS tylko Scorpio z pewnie Forzą 7. A reszta to będzie chwalenie się exami Girsy 4, Horizon 3 podbitymi pod 4k. Wątpię aby nawet 60fpsów przy tej rozdziałce dało się uzyskać w takiej np. FH3. Co do Gaidena 4 Soul. Nie ma na to szans. Prędzej Nioh 2 pewnie wyjdzie. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 mnie na ten rok najbardziej interesuje co pokaże ninny na switcha daty premier spidermana, gowa i detroit ms w sumie najmniej interere bo wiem ze raczej wnioskow nie wyciagna, odpłynęli Cytuj
XM. 11 053 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 O właśnie -gameolay ze spidermana tez czekam mocno. Czyli jednak jest trochę gier na które czekam. Gameplay z xc2, mario, bayo3. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Shenmue 3, Ori 2, BG&E 2, Bayo 3. Więcej mi nie trzeba z tych targów, dziękuję dobranoc. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 (edytowane) E3? No czekam na kolejne materiały o NINOKUNI2!!, TLOU2, GOW, Spiederman, Days Gone i coś czego jeszcze nie zapowiedzieli. Błagam o jakąś platformówkę oprócz Gnacka2, może być nawet nieplatformówka jak Ratchet i Clank. No i na to brandzlowanie się nad konferencją o trzeciej w nocy na forumku, koniecznie muszę sobie pracę ustawić żebym do pracy nie musiał jechać, bo oglądanie skrótów w necie na drugi dzień ssie. Btw coś mi to Days Gone śmierdzi na drugie The Order, ale a nuż widelec... Do tego jakieś fajne multiplatformy proszę pokazać. M.in. RDR cnie. Xbox? Już się nie mogę doczekać tej porażkowej konfy. Poopowiadają o mocy, pokażą kolejną kopię Forzy i z dwie średnie gierki. No może ich uratuje Ori 2 i Cuphead... a nie czkej, czkej przecież to nawet na tablecie pójdzie. No i ponoć wyjątkowo ma nie być Gaersów i Galo i na kontynuacje Sunset Overdrive nie ma co liczyć, więc no nie wiem. Słabiusieńko to widzę, ale przynajmniej będzie śmisznie hihi. Edytowane 9 maja 2017 przez Yakubu Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 po cichu licze tez na teaser dying light 2 Cytuj
Mejm 15 369 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Nie ma przeciekow z ms wiec nie ma gier Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 (edytowane) O DL 2 to bym od razu brał day one, no ale Techland pewnie coś innego dłubie, dziwne od dłuższego czasu straszna cisza jest. Fajnie by było jakby CDP pokazało coś tam z Cyberpunk 2077. Edytowane 9 maja 2017 przez Faka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi