Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Gość suteq
Opublikowano

remaster albo rimejk niera bym chciał dostać i jakąś nową gre od tego zdrowego wariata

Też bym chciał remaster Niera. 

No i niech rzucą jakieś info na temat RDR 2 kur.wa mać. :frog: 

Gość suteq
Opublikowano

Nie chce zobaczyć RDR 2 na E3 tylko chcę aby Rockstar rzucił jakieś info.

Ja pier.dole, ja wiem, że Rockstar nie jeździ na E3, ale to nie znaczy, że nie mogą zrzucić atomówki w tym okresie. 

Opublikowano

O DL 2 to bym od razu brał day one, no ale Techland pewnie coś innego dłubie, dziwne od dłuższego czasu straszna cisza jest. Fajnie by było jakby CDP pokazało coś tam z Cyberpunk 2077.

Techland pracuje nad dwoma projektami: open-world FPP RPG z systemem walki z gigantycznymi przeciwnikami (trademarkowanym btw.) i DL2 - tyle sam prezes mówił. 

Co do westernów, już są plotki, że następny Far Cry to klimaty spaghetti western.

Opublikowano

O DL 2 to bym od razu brał day one, no ale Techland pewnie coś innego dłubie, dziwne od dłuższego czasu straszna cisza jest. Fajnie by było jakby CDP pokazało coś tam z Cyberpunk 2077.

Techland pracuje nad dwoma projektami: open-world FPP RPG z systemem walki z gigantycznymi przeciwnikami (trademarkowanym btw.) i DL2 - tyle sam prezes mówił.

Co do westernów, już są plotki, że następny Far Cry to klimaty spaghetti western.

Pierwsze słyszę o tej pierwszej grze i juz się jaram :obama:
Opublikowano

Budżet na te 2 gierki mają - 300 mln zł. Granty od rządu dostali (między innymi na ten system walki z gigantycznymi przeciwnikami), budują centrum badań i rozwoju we Wrocku, razem z CDP dosłownie plądrują mniejszych devów w PL, szykują się na sporą ekspansję w najbliższych latach.

Opublikowano (edytowane)

Open World FPP? Ciekawa gra się zapowiada, nic a nic o niej nie słyszałem, ino tylko czekać na więcej info. A Far Cry western, czemu nie? Ale to już musiałbym trochę odczekać, bo wszystkie punkty i śmieci typu odkrywanie przeszło mi bokiem po FC 4, ale jeśli zrobią klimatycznie jak podobnie w Primal to cóż kto wie. 

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Budżet na te 2 gierki mają - 300 mln zł. Granty od rządu dostali (między innymi na ten system walki z gigantycznymi przeciwnikami), budują centrum badań i rozwoju we Wrocku, razem z CDP dosłownie plądrują mniejszych devów w PL, szykują się na sporą ekspansję w najbliższych latach.

I wciaz nawet nie patrza w strone gieldy papierow.

Gość Rozi
Opublikowano (edytowane)

Nowa gra od FROM, oczywiście najlepiej Bloodborne II i dla mnie to w zasadzie tyle z czekania. A no i tego Pajęczaka od Insomniac chętnie zobaczyłbym w tym roku.

Edytowane przez Rozi
Gość ragus
Opublikowano

Bloodborne 2

Spiderman

Nintendo

Platinum Games

Takie są moje priorytety

Gość Rozi
Opublikowano

Sucker Punch nie robi pająka.

Przepraszam panie kierowniku, zamyśliłem się.

Opublikowano (edytowane)

Open World FPP? Ciekawa gra się zapowiada, nic a nic o niej nie słyszałem, 

Doyebana wersja tego? Hendrix potwierdzi?

Edytowane przez hav7n
Opublikowano (edytowane)

Nope, nowe IP, pewnie sobie poczekamy, bo chyba Monnier z CDP lideruje projektowi (a dość późno odszedł do Techlandu).

Edit:
W zeszłym roku byli w fazie pre-produkcji, a to pewnie najambitniejszy projekt studia. Co do Hellraid - jest w stanie zamrożenia, pewnie prędko nie wrócą do tego.

Edytowane przez Hendrix
Opublikowano

Jak co roku napisze: dajcie mi buzza albo gre w podobnej formule na ps4/one/switch

To może jest nadzieja, bo Sony zarejestrowało ostatnio domenę "That's You" - brzmi to jak jakieś party games, więc kto wie...

Opublikowano

Ja tam nie mam zbyt dużych oczekiwań - chciałbym zobaczyć gameplaye z takich gier jak Spider-man, remake BG&E i Star Wars (od Viscreal). Z rzeczy, którą bym sobie życzył to może zapowiedź remaku Dino Crisis (były jakieś plotki, że powstaje) albo/i najlepiej jakaś nowa gra AAA z dinozaurami w roli głównej (nie wiem czemu branża gier jakoś unika tej tematyki). Z gier, na które jeszcze czekam, ale wiadomo, że ich nie będzie to TLoU2 (gameplay pewnie dopiero na PSXE) oraz Cyberpunk (tu Redzi powiedzieli wprost, że nie ma na co liczyć na E3 i przyjadą tylko z gwynt'em).