Daffy 10 654 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 wiem jedno - to beda dobre targi bo microsoft i nintendo maja sporo do udowodnienia, a sony bankowo wystrzeli z gameplayami z gowa,tlou2 a w obwodzie detroit, days gone, nowy spiderman, nieujawniona gra od sucker punch i pewnie jak zwykle bedzie jakas mega tona z terminem wydania + 2lata z multiplatform glownie cyberpunk mi sie marzy Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 nowy trailer od mistrza :) tylko na to czekam Cytuj
Gość Soul Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Hideo? xD Ficuś dobrze gada, SONY nie musi robić nic, to M$ i Nintendo muszą przyciągnąć klientów do siebie. Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 racja, czekam na niesamowity trailer do Puyo Puyo Tetris 2: Square's Deception Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 (edytowane) czekamy na duke nukem forever Edytowane 9 maja 2017 przez milan Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 nowy trailer od mistrza :) tylko na to czekam Oskary 2018 dopiero za 9 miesięcy. Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Na E3 poznamy też Assassin Creed Origins setting w Egipcie. Ponoć na konfie MSu. Podjarał mnie ten znacznik z liczbą metrów do celu. Mmmm. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 (edytowane) Ja zawsze jak idiota licze na Getaway 3, Agent od rokstar. Licze na jakieś nowe ip od Sony. Kontynuacje jak GoW czy Tlou to już znane marki i wiem jak to się je. A z tych max niemożlowych to chce ujrzeć Half Life 3 oraz Portal 3 Edytowane 9 maja 2017 przez Heavy Deszcz Cytuj
Czezare 1 455 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Na tych targach będzie się liczył tylko Microsoft. Zaprezentują najmocniejszą w historii konsolę i żeby to miało ręce i nogi to nie mogą poprzestać tylko na tym. Muszą pokazać gry i to nie tylko wyświechtane FGH, tylko coś extra, coś daleko wykraczającego ponad to, czyli nowe IP od studiów wewnętrznych oraz wynajętych devów z zewnątrz. Pokaz mocy konsoli, to jest to na co czekam. Chcę zbierać pogruchotaną szczękę z podłogi. Jeśli Nintendo to tylko nowy Marian mnie interere, choć zaskoczenia nie będzie żadnego, bo już wiem czego się w kwestii gameplayu spodziewać. Sony...i tu nie powinno być żadnych zaskoczeń, bo oni się już raczej z nich wypsztykali, zwłaszcza tych sentymentalnych. Najbardziej by mnie zaciekawił pokaz Bloodborne 2, w mniejszym zaś stopniu TloU 2, a najmniejszym God Of War. Z gier spoza wielkiej trójki to łaknę informacji o losach serii Ninja Gaden. Obojętnie co zapowiedzą...niech to będzie remaster/remake pierwszych trzech części, pełnoprawna część czwarta, a utopię się we własnej ślinie ściekającej z jęzora. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Nowy Need for Speed również się pojawi w tym roku. NfS, Far Cry, AC. Tasiemce mocne w tym roku. Cytuj
Mejm 15 372 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 W zasadzie to mnie tylko info o SS3 i SS remastered interesuje(no i Frome ale zeby to nie bylo BB2). No i licze na jakis kompromitujacy spektakl jak ten z 2013. tvtvtvsportssportsssports Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 (edytowane) Mnie ciekawi tylko konfa MS, to musi być konkretne widowisko żeby przekonać do siebie znowu graczy. Sony wiem ze nie zawiedzie, a gier do ogrania mam do kolejnych targów E3, wiec co by nie było to i tak będę zadowolony. Na horyzoncie przecież GOW, Spiderman, czy kto wie, może TLoU 2. Jestem również ciekaw nowej Forzy Horizon. Edytowane 9 maja 2017 przez eX4cT_PL Cytuj
Gość Soul Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 (edytowane) Forza Horizon raczej dopiero za rok. Edytowane 9 maja 2017 przez Soul Cytuj
ASX 14 717 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Exact nie ogarnia nawet cyklu wydawniczego Forz Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Najbardziej ciekaw jestem konferencji MS, ciekawe czy czegoś sie nauczyli, chociaż 99% beda pierdy o 4K :/ pokaz multiplatform, zwiastun H6, bzdury o VR i tyle :/ Sony zapewne zaatakuje jak zawsze grami widmo i wygrają całe e3, ciekawe czy obniża cenę pro lub beda robic jakies konkretne bundle, bardzo bardzo chciałbym ps vita pro i zapowiedź ze każde indyki ktore chodzą na ps4 beda chodzić na nowej vicie no ale to niemożliwe, a szkoda. co do Nintendo to wystarczy jak zaprezentują gry ktore maja przygotowane na koniec roku i będę zadowolony Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Exact nie ogarnia nawet cyklu wydawniczego Forz mój błąd, faktycznie Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 Wypadałoby zapodać jakiś sensowny trailler Cyberpunka, Spidermana, TLOU2 i rimejku RE2, z fragmentami gameplayu, oraz sam dłuższy gameplay z RDR2, FF7 R i Days Gone. Z pobożnych życzeń sequele Bloodborne, Vanquish, MGR, oraz NG4 i DMC5. Cytuj
SpacierShark123 1 516 Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 Zdecydowanie najbardziej czekam na informacje + jakiś gameplay z nowego Far Cry , jeżeli okaże się że będzie to western to szykuje się dla mnie GOTY jeżeli RDR2 nie pokaże się w tym roku( a to raczej pewne). Cytuj
ASX 14 717 Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 zero podjarki E3 nawet gify Figaro w tym roku jakieś takie bez ikry Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 11 maja 2017 Opublikowano 11 maja 2017 No jak się jest fanem Xboxa to tak może być, donsterydo przewidział co się dzieje i wyszedł tylnymi drzwiami miesiąc przed E3. U fanów PlayStation raczej nie ma o co się martwić, wszyscy czekają na kolejne informacje zapowiedzianych perełek, a jeszcze jakaś świeżynka może wpaść. Ja osobiście nie mogę się doczekać, jaranko jak zawsze, wrzucajcie gify proszę Cytuj
ASX 14 717 Opublikowano 11 maja 2017 Opublikowano 11 maja 2017 No jak się jest fanem Xboxa to tak może być, donsterydo przewidział co się dzieje i wyszedł tylnymi drzwiami miesiąc przed E3. U fanów PlayStation raczej nie ma o co się martwić, wszyscy czekają na kolejne informacje zapowiedzianych perełek, a jeszcze jakaś świeżynka może wpaść. Ja osobiście nie mogę się doczekać, jaranko jak zawsze, wrzucajcie gify proszę Pudło gram na wszystkich platformach. Zapowiedzi na PS4 również mnie nie grzeją (może z wyjątkiem TLoU 2, do którego też podchodzę z dystansem, bo IMO kontynuacja zamkniętej historii jest zbędna). Jedyne co może mnie zainteresować i spowodować szybsze bicie serca to chyba zapowiedź nowego Halo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi