Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Assassiny obecnie się przejdały ( unity po 2 godzinach gry leży i czeka w backlogu) ale jeżeli plotki o Far Cry 5 się potwierdzą wyczuwam większom sprzedaż niż FC3 , gier w klimatach westernu nie ma prawie wogóle a FPS/Free Roam to jedynie kojarzę kilka etapów z CoJ/CoJ BB . Po za tym Ubi jest dla mnie martwę , zrobili fajnego świeżego For Honor to kod sieciowy zyebali , zrobili przynajmniej dla mnie przyjemnego w rozgrywce Watch Dogs to nie wiedząc czemu stworzyli potwora jakim jest WD2( póki gra nie będzie na steam za 5 euro nie ma szans bym ją odpalił , ci bohaterowie tak bardzo odpychają od tej gry że nie ma szans bym to ruszył) . Liczę że mimo wszystko AC origin będzie jakimś powiewiem świeżości chociaż jest to wielce wątpliwe po ostatnich częściach. Orientuje się ktoś czy Bethesda robi konfe?

Opublikowano (edytowane)

Na obecne Ubi to szkoda strzępić ryja. Zamordowali Raymana, Prince of Persia, Spliter cella. Z taktycznych serii Ghost Recon i R6 zrobili pifpaf dla multika. To już tylko korpo, gdzie o produkcji gry, decydujące głowy mają "exelowcy" a ambitni ludzie stamtąd uciekają.

Nie wiem, po co oni tam jeszcze pchają to PC Gaming Show? Dwa ostatnie E3 z tą niby konferencja, to było pośmiewisko. Brak jakiegokolwiek planu na to, jak ma to wyglądać i czym generalnie być.

Edytowane przez Papaj
Opublikowano

Najśmieszniejszy przy Ubisofcie jest ich płacz o to, że jak przejmie ich Vivendi to stracą niezależność itd. Ja się pytam - co się wtedy stanie? Źli panowie w garniturach zaczną doić ich marki wypuszczając co roku kolejne crapy wątpliwej jakości, które nie różnią się niczym oprócz settingu...?

OH WAIT

Gość Orzeszek
Opublikowano

UWAGA NIE BRONIE UBISOFTU

ale ten assassyn moze nie być taki zły xd jak to egipt może wzieli co ciekawsze rzeczy z tego rise of the osiris czy co tam ubi rzeźbił i skasował na rzecz assassynów kilka lat temu, więc moooooże pojawią się jakieś świeże jak na te serie pomysły.

Aczkolwiek obstawiam wchodzenie na obeliski i skanowanie okolicy xd

Gość ragus
Opublikowano

ale ten assassyn moze nie być taki zły xd

orzech chyba dawno pajonka na twarzy nie miałeś