Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie no to masz złe info. Ubisoft posiada prawa do tej serii tylko nie ma na nią pomysłu. 

Ja mam za to fantastyczny, zarówno dla PoPa jak i Splinter Cella. Owy pomysł można zawrzeć w dwóch słowach, które pewnie nieźle namieszałby w głowach władzom Ubisoftu. Koncept dla nich może wydawać się nieco abstrakcyjny, więc się nie dziwię, że nie mogą na niego wpaść, ale myślę, że mógłby się sprawdzić. I myślę też, że dzięki temu zdołaliby uniknąć podobieństw do innych swoich marek. Chodzi oczywiście o

LINIOWĄ GRE

Edytowane przez Dahaka
  • Plusik 1
Opublikowano

Jako taki growy odpowiednik Ultimatum Bourne'a wyszło całkiem fajnie, ale jednak ten pierwotny koncept na grę był dużo ciekawszy. Przy dzisiejszym możliwościach chciałbym, żeby spróbowali do tego wrócić.

Opublikowano

Conviction było super popcorniaczkiem: brutalne przesłuchania, fajna grafika i przyjemna mechanika skradania. Nie obraziłbym się aby seria poszła na stałe w tym kierunku.

i niezły co-op

Opublikowano

Splinter Cell chyba przy kazdym bawilem sie swietnie, zdecydowanie moja ulubiona skradankowa gra, a skradanek za bardzo nie lubie 

Opublikowano (edytowane)

Conviction bylo imo super, swietnie ze mieli jaja i zrobili cos "innego", a nie odcinanie kuponow do porzygu jak to ma miejsce w innych produkcjach 

w sumie nie obrazilbym sie na hd kolekcje splintera ;d

Edytowane przez kubson
Gość _Be_
Opublikowano

Swego czasu PSXE wystawił pochlebniejszą recke wersji na ps2/xbox jeżeli faktycznie jest lepsza pewnie kiedyś bym obadał.

Bo to prawda

Gość Soul
Opublikowano

Najlepszy Splinter Cell? Zdecydowanie Chaos Theory. Jakie tam sztos misje były. :obama:

Na pierwszy xbąku, jak tak gra robiła, next gen  :obama:

Opublikowano

Sony, w tym roku zaplanowało blisko 20 godzin programów streamingowych. Całość rozpocznie się już w nocy z 12 na 13 czerwca o godzinie 2 naszego czasu, kiedy to ruszy pre-show przed huczną konferencją. Następnie przez trzy kolejne dni będziemy karmieni ogromem atrakcji dla fanów marki PlayStation.

Wtorek, 13 czerwca: PlayStation Live From E3 2017 wraz z Media Showcase - od 2:00

Wtorek, 13 czerwca: PlayStation Live From E3 2017 - od 21:00 do 3:00

Środa, 14 czerwca: PlayStation Live From E3 2017 - od 21:00 do 3:00

Czwartek, 15 czerwca: PlayStation Live From E3 2017 - od 21:00 do 1:00