Opublikowano 6 czerwca 20177 l sony nintendo bethesda microsoft ubisoft ea pc gaming tak bedzie jesli chodzi o ranking konf https://www.youtube.com/watch?v=LMORKN0lcB8 Niby jest BG&E2 i Splinter Cell. Może być ciekawie.
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Przecież to nie jest oficjalne video od Ubi. Ancel już potwierdził, że nie będzie BG&E na E3. Tu masz video od UBI: Czyli znowu będzie AC, FC i jakieś nowe "mmo" z serii Tom Clancy gdzie się dużo szczela I nawet murzynki nie będzie
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Microsoft musi się wyjątkowo postarać żeby jeszcze coś ugrać w tej generacji, ale jestem więcej niż pewien, że będzie jeszcze śmieszniej niż co roku. Szkoda jedynie, że to przegapię bo w poniedziałek do pracy jadę. Za to konfa Sony o trzeciej w nocy jeszcze jak, będzie oglądane z forumkiem Edytowane 6 czerwca 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Jak bedzie ta Murzynka to +6 do oceny końcowejJaka ona jest mega irytujaca. I jeszcze ten karzelek z tym smiesznym akcentem. xd
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Nie wiem. Moze zmeczenie materialu? Ale skoro to ubi to zawsze mozna byc pewnym tancow na poczatku konfy xD Te nowe ip od nich to ma byc serio cos w swiecie Toma C? Jak tak to lipa, bo liczylem ze pokaza calkowicie cos nowego.
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Nie wiem. Moze zmeczenie materialu? Ale skoro to ubi to zawsze mozna byc pewnym tancow na poczatku konfy xD Te nowe ip od nich to ma byc serio cos w swiecie Toma C? Jak tak to lipa, bo liczylem ze pokaza calkowicie cos nowego. A kiedy ostatnio ubi zapowiedziało "nowe" ip AAA, które nie jest powiązane z marką TC? Widlands, watchdogs, division...
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Odnośnie konfy Sony - znowu może być grubo http://pl.ign.com/e3-2017/11618/news/e3-2017-sony-szykuje-cos-ciekawego-wzgledem-japonskich-tytul
Opublikowano 6 czerwca 20177 l A myślicie, że EA czymś zaskoczy? Czy znowu tylko kilka(naście?) sportówek, nfs i battlefront? Mogliby w końcu pokazać te SW od Viscreal - ile to już lat powstaje?
Opublikowano 6 czerwca 20177 l czekam na 1. nowy trailer Hideo 2. God fo war nowy gameplay 3. beke z czegokolwiek co wypluje Spencer i ten pozalsieboze major xD czy tak wygląda przeciętny gracz? Sapkowski jednak miał rację Niektórzy żyją tylko po to aby patrzeć na porażkę innych, smutne. Sony naprawdę nie musi za wiele robić, to MS musi dokonać cudu. Liczę, że na konfie bethesdy, zaprezentują jakieś DLC do D I S H O N O R E D 2, reszta lata mi koło ch***
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Mam insajderskie info o potężnej bombie. A insajder jest sprawdzony, jak się potwierdzi to Edytowane 6 czerwca 20177 l przez _Be_
Opublikowano 6 czerwca 20177 l czekam na 1. nowy trailer Hideo 2. God fo war nowy gameplay 3. beke z czegokolwiek co wypluje Spencer i ten pozalsieboze major xD czy tak wygląda przeciętny gracz? Sapkowski jednak miał rację Niektórzy żyją tylko po to aby patrzeć na porażkę innych, smutne. Sony naprawdę nie musi za wiele robić, to MS musi dokonać cudu. Liczę, że na konfie bethesdy, zaprezentują jakieś DLC do D I S H O N O R E D 2, reszta lata mi koło ch*** mieszasz za dużo, co jest złego w bece z zarzadzających w Microsofcie? Chyba ze oni serio są niedorozwinieci, mająna to papiery, to wtedy dosyć nieładnie się smiać.
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Mam insajderskie info o potężnej bombie. A insajder jest sprawdzony, jak się potwierdzi to Ja też, ale wam nic nie powiem.
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Może nie cw, ale od niedzieli ten temat to bedzie jeden wielki śmietnik. I bardzo dobrze btw
Opublikowano 6 czerwca 20177 l przecież będzie nowy temat na śmieci a tu będzie sie normalnie pisać, zawsze tak było młody
Opublikowano 6 czerwca 20177 l @milan Bo to nie CW Ok, ale fakt iż Microsoft to porazka z tego co wiem to juz nie CW tylko fakty, więc na powaznie mozna czekac na kolejne ośmieszanie się microsoft. CW to jest nasmiewanie sie ze strzelania do krasnali w halo, albo szydzenie z odglosów broni w uncharted. Tak samo czekam na recki DREAMS na ps4. Edytowane 6 czerwca 20177 l przez milan
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Milan jak dla mnie robisz cw i prowokujesz posiadaczy xboxów to się kwalifikuje na warna przed e3