Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wrzucam tu bo w betoniarni nikogo nie interesuje ;)

Kolejne zwiastuny z okazji E3 - tym razem robiony już dość długo Kingdom Come. 

Wygląda nawet wporzo:

---

A Capcom rejestruje domenę znak towarowy Monster Hunter: World

http://imgur.com/nhANQ5Y

Edytowane przez Cedric
Opublikowano

Z konfy EA interesuje mnie tylko SW Battlefront 2 i ten drugi SW od Visceral. Reszta do zaorania, no chyba że zgodnie z plotkami wpadnie jakaś bomba o której nic jeszcze nie wiemy...

Opublikowano

W momencie kiedy zapowiedzieli Kingdom Deliverance na konsole a potem premierę równocześnie na konsole/pc już nie czekam. Liczyłem na pokaz mocy PC a teraz pewnie będzie to jedynie średniak z kiepską optymalizacją. Niech EA pokaże nowe Star Wars , które zajawili rok temu a reszta nikogo.

Opublikowano

EA pewnie nie pokaże nic więcej niż trailery i gampleye z już zapowiedzianych gier, mnóstwo gadania o sportówkach i na koniec teasowany przez całą konferencję jako wielkie wydarzenie gampley z battlefronta. A mogliby zapowiedzieć chociażby nowe skate. :/

Opublikowano (edytowane)

Już chyba szybciej ubi zaskoczy jakimś nowym IP niż EA które jedzie na sportowkach i SW.

Edytowane przez hav7n
Opublikowano (edytowane)

Też tak myślę. EA to korporacja do szpiku kości. Zrobią tak aby mieć największy możliwy zysk i zadowolić inwestorów. Taka korpokoorwa

Ubi prędziej wyskoczy z czymś nowym. Na pewno będzie to nowa seria od Tom Clancy.

Edytowane przez Heavy Deszcz
Opublikowano

Jaranie sie EA. Co wy macie 10 lat?

Nikt się EA nie żarzy, ale miło by było gdyby nagle ni z gruchy ni pietruchy wyskoczyli z nową marką a la np Dead Space...

Opublikowano

EA i bomby xD Serio jeżeli ta korporacja zapowie cokolwiek nowego, to to że z gier przerzucają się na hodowle jedwabników.

Nie mniej jednak Dead Space kiedyś zapowiedzieli i okazał się to sztos nad sztosy :banderas:  EA rzadko bo rzadko, ale czasem potrafią zaskoczyć czymś pozytywnym...

Opublikowano (edytowane)

Jedynie co mnie ciekawi to nowe IP od BioWare. Niby ma być na mode Destiny, a to mnie średnio jara ale coś w świecie fantasy? Sprawdził bym. Tak to zostaje tylko FIFA - przy 17 bawiłem się spoko to może 18 też obczaje. W końcu będzie możliwość zrobienia normalnych transferów w Chelsea :reggie:

Konfy i tak nie obejrzę bo dzisiaj na wesele, jutro niby jakiś biwak XD więc dopiero obejrzy się Sony jak prawdziwy konsolomaniak o 3 nad ranem.

Edytowane przez hav7n