Gość Orzeszek Opublikowano 14 sierpnia 2017 Opublikowano 14 sierpnia 2017 blizzard od czasu do czasu puści jakąś bombę na gamescom :) może diablo 4 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Ciekawe czy samo 4k sprzeda xox. Nawet przy agresywnej kampanii reklamowej może jakimś eventem przed premierą Micro nie ma specjalnie argumentów w pojedynku z Sony. Nie chodzi nawet o gry ekskluzywne zapowiedziane na koniec roku bo po stronie niebieskich też bieda, ale o deale z wydawcami najbardziej hajpowanych multiplatform. Destiny Fifa Call of Duty SW: Battlefront Bundle PS4 z tymi grami plus dodatkowa eksluzywna zawartość i pozamaitane. Sony po raz kolejny wygrywa bez specjalnego wysiłku ze swojej strony w postaci gier. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Liczę na jak najwięcej informacji o Age of Empires. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Opublikowano 14 sierpnia 2017 A czy na Gamescomie nie ma być przypadkiem zapowiedziany nowy Tomb Raider, który tym razem jest robiony przez Eidos Montreal (ponieważ Crystalsi zajmują się Avengersami)? Zwłaszcza po tym niedawny wycieku raczej nie będą na siłę odkładać zapowiedzi. Chodzi Ci pewnie o Shadow of the Tomb Raider. Nie wiem czy coś powiedzą, ale jeśli to prawda to jaram się mocno :) O, to! Nawet znalazłem grafikę co wyciekła z firmy marketingowej: Zapowiada się na powrót do grobowców/piramid, a nie tam jakaś syberia :D I w sumie RoTR też był zapowiedziany na GC, więc trzymajmy kciuki. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 sierpnia 2017 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Kes czy serio musisz o to pytać? Wiadomo, że XOX to nie będzie dealbreaker w tej generacji, która zresztą niebawem się skończy będzie PS5, Sony ma dużo gier jeszcze w rękawie, word of mouth niesie ps4 niesamowicie, japonia wydaje gierki, pieski robią tlou 2 - nic nie zwiastuje aby ms chociaż trochę złapał wiatru w żagle, te ich wszystkie gierki "ex" wygladają jak totalnie budżetowe produkcje robione przez jakieś studia drugiej kategorii (mimo, że taki Cuphead czy State of Decay 2 będe grał jak zły) i opórcz świetej trójcy nie chce im się pewnie wydawać pieniedzy jak trzepią kase na tym i Minecrafcie. Je.bać tę firmę w sumie maczetami za to. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Opublikowano 14 sierpnia 2017 @Bluber się wie ciekawy jestem tylko na co liczy Microsoft wydając kolejną wersję martwej konsoli. Może lepiej byłoby zostawić trupa w grobie. Cytuj
Daffy 10 670 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Nie robcie tu cw haslami martwe konsole, trupami itp bo wiadomo, ze to zaraz defence force wywola 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 279 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Uderz w stół. Notice me senpai mocno z tymi minusami. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 sierpnia 2017 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Nie robcie tu cw haslami martwe konsole, trupami itp bo wiadomo, ze to zaraz defence force wywola Myślę, ze z faktami nie ma co dyskutować chyba. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Opublikowano 14 sierpnia 2017 To na których targach From zapowie nowa grę, która doda kolejny sufiks do terminu "soulsborne"? Może ten Paryż coś tam? Mam nadzieję. czujeźleczłowiek.zip Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 14 sierpnia 2017 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Nowa gra From to raczej PSX w grudniu albo E3 2018. A czy na Gamescomie nie ma być przypadkiem zapowiedziany nowy Tomb Raider, który tym razem jest robiony przez Eidos Montreal (ponieważ Crystalsi zajmują się Avengersami)? Zwłaszcza po tym niedawny wycieku raczej nie będą na siłę odkładać zapowiedzi. Mówili, że TR zapowiedzą do końca roku. Czyli pewnie albo gamescom, albo The Game Awards w grudniu. Cytuj
Figaro 8 307 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Opublikowano 16 sierpnia 2017 8 grudnia odbędzie się konfa Playstation Experience. Pewnie będą próbować powalczyć z tą konfą MSu przed premierą XoX. lol Cytuj
Figaro 8 307 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Za półtora godziny coś na wzór konfy od MSu na Gamescom. Stream będzie trwał aż 90 minut, więc można się spodziewać ciekawych rzeczy. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 już 3 mln ludzi prawie na kanale xbox mixera Cytuj
Mejm 15 398 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Nie da rady tego ogladac. Nudy straszne, gadajace glowy z ms zachlysniete nowa konsola. Wylaczylem po godzinie. Cytuj
Patricko 1 446 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Prawie 2 godziny konfy, a z tego może max 10 minut warte uwagi, o ile w ogóle. Praktycznie non stop przewijałem bo nie było nic ciekawego. Szkoda, bo niestety cały Gamescom się tak zapowiada, czyli klepanie non stop tego samego, trailery, brak jakiś sensownych gameplayów, itd. Gdyby usunąć gadanie i zostawić nowy materiał, którego nie było to nie wiem czy 5 minut by się uzbierało. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 No chyba na gamescom nic emocjonującego nie będzie. Może na TGS, a już na pewno coś ciekawego zapowiedzą na VGA i PSX. Cytuj
Patricko 1 446 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 E3 i Gamescom są zbyt blisko siebie jeśli chodzi o czas. Nie ma szans na pokazanie czegoś nowego. Wg mnie gdyby Gamescom dać na grudzień to moglibyśmy wtedy usłyszeć sporo nowości, a tak? Kotlety, kotlety i sznycle. Cytuj
Figaro 8 307 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 E3 i Gamescom są zbyt blisko siebie jeśli chodzi o czas. Nie ma szans na pokazanie czegoś nowego. Wg mnie gdyby Gamescom dać na grudzień to moglibyśmy wtedy usłyszeć sporo nowości, a tak? Kotlety, kotlety i sznycle. To jakim cudem Sony miało tyle konf na Gamescomie z nowymi zapowiedziami i nowymi trailerami. Cuda jakieś, panie. Cytuj
ASX 14 725 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Figaro ale Sony nie ma na Gamescomie... Microsoft i Sony w poprzednich latach robili konferencje z nowymi zapowiedziami i trailerami, ale od tego czasu profil tej imprezy się zmienił. Więc nie udawaj niezorientowanego i nie rozsiewaj fałszywej propagandy, proszę Cytuj
Figaro 8 307 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Figaro ale Sony nie ma na Gamescomie... Microsoft i Sony w poprzednich latach robili konferencje z nowymi zapowiedziami i trailerami, ale od tego czasu profil tej imprezy się zmienił. Więc nie udawaj niezorientowanego i nie rozsiewaj fałszywej propagandy, proszę Nie ma bo przenieśli się na PGW. Więc dokąd przeniosło się MS ze swoją konfą? Donikąd. Cytuj
Paolo de Vesir 9 279 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 CW mocno od Figara, no ale wiadomo: boi się, że nie będzie miał w co grać na Xie xdd Cytuj
Daffy 10 670 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 sam robisz wiekse CW niz figaro - moze to nie miejsce na to co pisze ale pisze fakty Cytuj
ASX 14 725 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 myślałem że może małżeństwo go odmieni, ale dalej zionie nienawiścią. Przykro patrzeć na ten upadek, do niedawna całkiem OK usera Cytuj
Figaro 8 307 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 CW mocno od Figara, no ale wiadomo: boi się, że nie będzie miał w co grać na Xie xdd Czy cokolwiek negatywnego o czymś co lubisz kwalifikuje się do CW? Piszę o konfach w temacie o konfach... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi