Paolo de Vesir 9 279 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 (edytowane) sam robisz wiekse CW niz figaro - moze to nie miejsce na to co pisze ale pisze fakty Asax już wyjaśnił, nie wtrącaj się jak nie masz nic do powiedzenia. Mocny passive-aggressive od Ciebie. Wszystko ok? Nikt tej konferencji nie zapowiadał na jakiegoś mesjasza: pokazali kilka nowych ujęć na gierki, to co ma wyjść w ID@Xbox i zapowiedzieli preorder XOX. Na kilka dni przed premierą zrobią pewnie briefing tego co ma wyjść na tę konsolę i koniec. Edytowane 21 sierpnia 2017 przez Paolo de Vesir Cytuj
Mejm 15 399 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Sony nie bedzie w niemczech? Zaje.biscie. Nie bede musial czytac w pe po 2 miesiacach tych samych zapowiedzi co po e3. Cytuj
Daffy 10 670 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 personalne podjazdy twoje i asaxa - to jest objaw passive-aggressive temat o targach - figaro pisze o targach kiedys pomimo e3 sony i microsoft potrafily dac dobre konfy na gdc z nowymi zapowiedziami - fakt profil i znaczenie gdc sie zmienilo po latach - fakt sony przenioslo konfe do paryza, tgs, na koniec roku ma jeszcze swoja imreze - fakt microsoft nie przenioslo sie nigdzie, pomimo tego po e3 dalej nie potrafi zaprezentowac nic nowego i ciekawego mimo zblizajacej sie premiery xox- fakt 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 279 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 To, że nie podoba Ci się konferencja MS-u (dziwne, że akurat Tobie) nie znaczy, że nie podobała się ona wszystkim - fakt. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 co ma podoba nie podoba do faktu ze nie pokazali nowych gier? Cytuj
Paolo de Vesir 9 279 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Może nie mieli co? Przecież od początku było wiadome czego się spodziewać, a ludzie liczyli na jakieś nowości mimo świadomości jak wygląda obecna formuła Gamescomu. Ludzie mają zawód o niespełnienie swoich wyimaginowanych oczekiwań? L O L Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 we've been non-stop bombarding the Xbox platform with exclusives. - fak... oh wait. jak maja robic konferencje, na ktorych padaja takie teksty, to serio mogliby sobie odpusic upokorzen Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 kim my jesteśmy by oczekiwać cokolwiek od wspaniałego microsoftu beka z ludzi Cytuj
Paolo de Vesir 9 279 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 OK, na PGW Sony ma pokazać: Medievil 3, reaktywowane Silent Hills i 2h pokaz The Last of Us II. Musza, bo oczekuję. xdddd za kogo Ty się masz typie? skąd ty się urwałeś? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 ja pisze zle o korporacji a ty atakujesz mnie za moje zdanie zdrowy ty jesteś na głowę? moze odpocznij sobie od gierek 1 Cytuj
Figaro 8 307 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 OK, na PGW Sony ma pokazać: Medievil 3, reaktywowane Silent Hills i 2h pokaz The Last of Us II. Musza, bo oczekuję. xdddd za kogo Ty się masz typie? skąd ty się urwałeś? I to on zaczął o byciu pasywnie-agresywnym, kiedy sam jest jedynym tego przykładem tutaj. Skoro MS ma jedną konferencję w roku, to może, ale tylko może, warto byłoby pokazać cokolwiek. Ale przepraszam za oczekiwanie "czegokolwiek". 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 OK, na PGW Sony ma pokazać: Medievil 3, reaktywowane Silent Hills i 2h pokaz The Last of Us II. Musza, bo oczekuję. xdddd za kogo Ty się masz typie? skąd ty się urwałeś? Ej, ale może tak spokojniej, co? Cytuj
XM. 11 071 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Kiedy się zaczynają targi? Kiedy ten pokaz Nintendo gierkek na switcha? Cytuj
ASX 14 725 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 (edytowane) No już bez przesady Figaro Micorosft pokazał znacznie więcej niż cokolwiek. A to że Ciebie tegoroczne gierki nie interesują to już inna sprawa (takie PUBATTLEGROUNDS ekskluzywne na Xboxa będzie najpopularniejszą grą tego roku, jestem tego pewien). Widocznie Xbox nie jest dla Ciebie (WOW co za odkrycie). Wiesz to tak jakbym ja pisał w neutralnie światopoglądowych tematach że Sony mnie zawiodło bo taka Dissidia w ogóle nie trafia w moje gusta. Edytowane 21 sierpnia 2017 przez asax Cytuj
Paolo de Vesir 9 279 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Figar, tak mieli jedną konferencję w tym roku i wypełnili ją gierkami. Mówienie, że MS nie ma gier kiedy za rogiem jest Sea of Thieves, Forza Motorsport 7, Cuphead, State of Decay 2 i Super Lucky's Tale (3 nowe IP), większe wsparcie dla indyków + morze ciekawie zapowiadających się multiplatform to poziom CW. Jasne, że mogli pokazać coś nowego, ale pewnie nie mieli co. Ma za to konkurencja. Serio, mam już zawalony plan na gierki na najbliższy rok, a nie mam nwet Switcha, którego posiadaczami są Ficek i Kermit. Na rynku są trzy sprzęty i każdy znajdzie coś dla siebie. Ja znalazłem. Cytuj
Fanek 672 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Sony nie ma konfy na gamescomie, ale maja pokazać chyba nowe/stare gameplaye tak? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Figar, tak mieli jedną konferencję w tym roku i wypełnili ją gierkami. Mówienie, że MS nie ma gier kiedy za rogiem jest Sea of Thieves, Forza Motorsport 7, Cuphead, State of Decay 2 i Super Lucky's Tale (3 nowe IP), większe wsparcie dla indyków No nie wygląda to za dobrze. Cytuj
Figaro 8 307 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 (edytowane) No już bez przesady Figaro Micorosft pokazał znacznie więcej niż cokolwiek. A to że Ciebie tegoroczne gierki nie interesują to już inna sprawa (takie PUBATTLEGROUNDS ekskluzywne na Xboxa będzie najpopularniejszą grą tego roku, jestem tego pewien). Widocznie Xbox nie jest dla Ciebie (WOW co za odkrycie). Wiesz to tak jakbym ja pisał w neutralnie światopoglądowych tematach że Sony mnie zawiodło bo taka Dissidia w ogóle nie trafia w moje gusta. Fakt, PUBG to strzał w dziesiątkę. Gra która pewnie będzie popularna latami na Xboxie. Mówienie, że MS nie ma gier kiedy za rogiem jest Sea of Thieves, Forza Motorsport 7, Cuphead, State of Decay 2 i Super Lucky's Tale (3 nowe IP), większe wsparcie dla indyków + morze ciekawie zapowiadających się multiplatform to poziom CW. Niby spoko, ale słyszę o tych grach od dawna i szczerze nic z tego nie jest ciekawe (oprócz Cuphead, o Decay się nie wypowiadam). Edytowane 21 sierpnia 2017 przez Figaro Cytuj
Paolo de Vesir 9 279 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Od tego masz konkurencję. Posiadanie jednego sprzętu w dzisiejszych czasach to ograniczanie sobie przyjemności z grania. Cytuj
Fanek 672 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Figar, tak mieli jedną konferencję w tym roku i wypełnili ją gierkami. Mówienie, że MS nie ma gier kiedy za rogiem jest Sea of Thieves, Forza Motorsport 7, Cuphead, State of Decay 2 i Super Lucky's Tale (3 nowe IP), większe wsparcie dla indyków No nie wygląda to za dobrze. Tragicznie to wygląda biorąc pod uwage, że ta generacja trwa już 4 lata Cytuj
Paolo de Vesir 9 279 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 No dobrze, ale nie są to jedyne gry jakie wydali przez te 4 lata, fanek Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Figar, tak mieli jedną konferencję w tym roku i wypełnili ją gierkami. Mówienie, że MS nie ma gier kiedy za rogiem jest Sea of Thieves, Forza Motorsport 7, Cuphead, State of Decay 2 i Super Lucky's Tale (3 nowe IP), większe wsparcie dla indyków + morze ciekawie zapowiadających się multiplatform to poziom CW. Jasne, że mogli pokazać coś nowego, ale pewnie nie mieli co. Ma za to konkurencja. Serio, mam już zawalony plan na gierki na najbliższy rok, a nie mam nwet Switcha, którego posiadaczami są Ficek i Kermit. Na rynku są trzy sprzęty i każdy znajdzie coś dla siebie. Ja znalazłem. I PUBG, nie zapominaj o tym. To jest #1 na Steamie teraz, wszyscy się tym jarają na PC i lada moment tryby Battle Royale zaczną się pojawiać w innych gierkach. No można pisać, że nic nie ma, ale to jest po prostu nieprawda. No chyba, że żeby "coś było", to musi być PS4 exclusive, inaczej nie istnieje. 1 Cytuj
XM. 11 071 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Czym jest właściwie to PUBG? Taki dead match? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi