Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, Fanek napisał:

Ty chyba chcesz abyśmy podali dokładny tytuł i o czym będzie gra, a my z Yetim napisaliśmy PLOTKI, jak pamiętam wspominali o grze ex od Capcom, więc może jakąś bijatyka.

xD

Chcę po prostu zobaczyć zobaczyć jakieś źródło skąd ta plotka się wzięła, to  nie jest trudne. Jeśli o czymś piszecie to wypadałoby wiedzieć skąd podajecie informacje. Na razie czytam samo pyerdolenie typu " No gdzieś tam czytałem nie wiem gdzie, że ktoś powiedział ale nie wiem kto, że będzie 1-2 exy na Xboxa"  xD 

Edytowane przez oni

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 788,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Żadnych ekskluzywnych jrpg na Xone nie będzie bo te nawet na japońskich konsolach sprzedają się słabo gdzie i tak że 40% sprzedaży pochodzi z JP, a gdzie indziej to są kupowane przez co 20-30 posiadacza PS4. Ni no kuni 2 zeszło ostatnio w milionie łącznie na PS4 i PC. No właściwie to co 50-100 posiadacz PS4.

Z japońskich gier na Xone można liczyć na późne porty i tu chyba najbardziej prawdopodobny jest Nier i może Persona 5 albo ten remaster Catherine.

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Z japońskich gier jedyna sensowna plota to Capcom, z czego i tak jeśli będzie to pewnie niskobudżetowy DR5 od zachodniego deva i wydany przez Capcom.

Opublikowano

Ja obstawiam pokaz REmake2 na konfie MS.

Jeśli będzie DMC5 u Sony to wątpię, że obie ich gry pokażą u Japonczykow.

Opublikowano

jak juz mam cos widziec japonskiego na xboxie to z doswiadczenia wolałbym dr5 - wiem że czwórka niby slaba ale trojeczka to były tony miodu w coopie

no ale to takie pie.rdololo

Opublikowano

raczej nie licz na dr5 w najbliższym czasie :lapka: 

Opublikowano

no liczyc nie liczę, mowie co mi pasuje do konfy i charakteru exa od capcom w ms

Opublikowano

Niech nikt nawet nie myśli o niewydawaniu re2make na ps4 :O

Chociaż z 2 strony i tak będzie wtedy na PC.

Opublikowano

Na ten rimejk czekam bardziej niż na wwzystkie inne gierki razem wzięte (oprócz Shadows Die Twice ofkors).

Opublikowano

no takiego residela dwójeczke to bym pograł tak w ludzkiej rozdzielczości

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Troche mnie martwi inspiracja RE4 - tzn kamera zza plecow bohatera. Moze byc dobrze, jesli bedzie to zupelnie nowa mechanika jak w RE7, a nie dalsza eksploatacja mechaniki z RE4, ktora juz dawno sie zdazyla przejesc. Nadal nie wiadomo czym bedzie ten remake. Liczylem w glebi duszy na remake podobny do jedynki, ale wiadomo, ze Capcom musi uderzyc w mainstream, wiec na to sie raczej nie zanosi. Siodemka zostala zapowiedziana na konfie Sony, wiec sadze ze remake takze zawita na konfie Sony.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Sądzę że nie spie,przą tego, w zasadzie mają sprawdzone 3 schematy rozgrywki, REmake i ZERO,  oraz RE4  który wszyscy kochają, i wspaniale odebrany FPP z RE7. No nie ma siły by nie wybrali najlepszego ujęcia. Pomijam jak elegancko by było gdyby można było zmieniać kamerę miedzy tą z re7  a ta z re4. No poezja. Nie ma opcji by to nie był  łowca samych dziewiątek.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Albo tak jak w Lost in Nightmares, klasyczna zawieszona kamera albo ta z RE 4/5.

Opublikowano

Jak się nic wielkiego nie stanie, to w piątek lecę na E3 - zarzucę jakimś małym materiałem i wrażeniami z tego co tam pokażą ;)

Opublikowano
5 godzin temu, milan napisał:

Sądzę że nie spie,przą tego, w zasadzie mają sprawdzone 3 schematy rozgrywki, REmake i ZERO,  oraz RE4  który wszyscy kochają, i wspaniale odebrany FPP z RE7

Niech gra zachowa klimat oryginalu, skupi sie na eksploracji, szukaniu amunicji, kluczy itp. jak w starych Residentach i siodemce, a wtedy kazda kamera zda egzamin. Gorzej jak znow im odbije i rozgrywka bardziej pojdzie w strone RE5/6. Lost in Nightmares byl swietnym dodatkiem i gdyby gra mniej wiecej tak wygladala to bym sie nie obrazil.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
12 godzin temu, Graczdari napisał:

Jak się nic wielkiego nie stanie, to w piątek lecę na E3 - zarzucę jakimś małym materiałem i wrażeniami z tego co tam pokażą ;)

Planujesz być na jakiś konferencjach?

Opublikowano

Consciente of war exem na konfie microsoftu, gameplay pokaze graczdari

Opublikowano

nie wiem jak wy, ale mnie w ogóle nie grzeje gra o Supermanie, nawet w wykonaniu Rocksteady 

Opublikowano

A wg mnie to jedyna szansa by  gra z człowiekiem w rajstopach była ok.

Jak zrobią mroczny klimat, zapewnią najlepszych villainów i zrobią fajne latanie to może być bardzo fajnie. Nie kojarzę gry tego typu w której główny bohater może latać.

Opublikowano

A ja bym bardzo chciał aby ktokolwiek pokazał kontynuacje Renegade Ops od Avalanche. Jestem bardzo ciekaw tych targów, czy MS czymś zaskoczy, czy będzie jakakolwiek niespodzianka.

Opublikowano

Jakoś nie widzę gry o Supermanie. No i anonim z 4chana to kiepskie źródło na newsa.

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Cud chłopiec, harcerz, jezus. Genialny materiał na mroczny klimat.

Uwielbiam te marzenia ludzi o tym, żeby każda adaptacja Supermana jak najbardziej upodobniła się do Batmana. Superman to taki pan, który lata z super psem i super kobietą na spacery, i żadny mokry sen batmaniarza tego nie zmieni.

Opublikowano

W takim  razie mamy  supermana 64 i  rzeczywiscie nie potrzebujemy nowej.