Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja widziałem gdzieś tweeta, że okładka nowego Game Informera ma być 

Cytat

super, super cool 

Co chyba dość wyraźnie sugeruje, ale nie mogę znaleźć teraz tego tweeta 

Opublikowano

Fajny był ten klon X-Men Legends na PS2 i gralo się też supkiem i nie było tak źle 

Ale jak tak ogladam ten gameplay gdzie Superman bije pięsciami jakiegoś kosmite to trochę kek. 

Opublikowano
W dniu 3.06.2018 o 13:54, Square napisał:

A ja bym bardzo chciał aby ktokolwiek pokazał kontynuacje Renegade Ops od Avalanche.

Z tej zapowiedzi cieszyłbym się bardziej niż z kolejnych open-world'ów typu właśnie superman. I z takich pobożnych życzeń to nie obraziłbym się na remake Dino Crisis, ale patrząc ile czasu capcomowi zabiera remake RE2, to na DC pewnie nie ma co szybko liczyć.

A z bardziej przyziemnych,  to mam nadzieję na nowe info na temat Spelunky 2 (z premierą w tym roku to już w ogóle byłby cud, miód i orzeszki ;) ). I ciekawi mnie, w którą stronę poszli crystalsi z avengersami. 

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, Hendrix napisał:

Avengersi?  Wszystko wskazuje na AAA GaaS  i tytuł nastawiony na multi.

Ploty mówią o mixie Uncharted i Infamousa (lol) i ma być rebootem Marvel Ultimate Alliance powiązanym fabularnie chociażby z Spidermanem od Insomniac. Z grywalnych postaci wymieniono Iron Mana, Scarlet Witch i Kapitana Amerykę. 

btw rozpiska 

meQH9Rc.png

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

@_Be_

O, ostatnich plotek nie znałem, wiem tylko, że od dwóch lat zatrudniają ludzi z naciskiem na znajomość gier GaaS i doświadczeniem w projektowaniu rzeczy przeznaczonych do multi/shared worlds.  Niby pod koniec zeszłego roku do teamu doszedł jeden z reżyserów Lost Legacy, ale większość zdawkowych informacji podawanych przy okazji spotkań z inwestorami/udziałowcami w sumie potwierdzała kierunek Avengersów.

Z tych dwóch opcji, wolałbym wspomnianą przez ciebie :V

Opublikowano

Wiesz to nie wyklucza, że gierka będzie taka jaka mowią ploty z silnym componentem multiplayerowym. Gdzieś ogladałem materiał to jakichś strzępkach informacji to mówi się, że to ma być GAAS ale normalnie z kampanią singlową (chociaż tutaj można gdybać co to znaczy, takie The Division też niby samemu można przejść)

Opublikowano

Ano, zobaczymy na E3 - ciekawi mnie też czy ostatecznie zrobią "MGU" - wstępne zapowiedzi były takie, że Spider-Man będzie całkowicie osobny i niezwiązany z Avengersami. Hah, pamiętam jak na początku zatrudniania ludzi przez CD (do Avengersów) wymogiem było doświadczenie w projektowaniu cover based shooterów :D

Normalna kampania i rozbudowane multi, to preferowana opcja, ale ciekawe na ile realna.

Opublikowano
4 minuty temu, hav7n napisał:

nowe przecieki o konfie MS prosto z resetera

Ukryj zawartość

20180605_063543.jpg

:kaz:

nie ma ekskluzywnego Devil May Cry 5, więc od razu widać że fejk 

Opublikowano

A i znalazłem twitta odnośnie okładki GI. Coś spieprzyłem w pamięci swojej i wcale nie było super tylko very, very cool czyli Sunset Overdrive 2 confirmed. 

Oby nie chodzilo o MK XI 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, oni napisał:

nie ma ekskluzywnego Devil May Cry 5, więc od razu widać że fejk 

A właśnie dzisiaj na ResetEra jakiś niby-insider wrzucił info, że DMC5 będzie jednak czasowym ekskluzywem dla Xboxa. :obama:

To by się porobiło - trzeba wtedy Xboxa kupować by zapłakać nad trumną tej zacnej serii. Bo jakoś połączenie  Microsoft = Japonia nie przynosiło nikomu kokosów i prędzej Capcom zakopie serię na amen niż zaliczy rekordy sprzedażowe.

Edytowane przez Cedric