Opublikowano 4 czerwca 20186 l Godzinę temu, MEVEK napisał: A Black pamiętacie. Wciąż czekam na 2. https://twitter.com/CriterionGames/status/1003248034451460097
Opublikowano 4 czerwca 20186 l 23 godziny temu, Cedric napisał: Przecież ten leak o Supermanie był już obalony z rok temu. https://www.cbr.com/superman-rocksteady-rumor-debunked/ No chyba, że Rocksteady tak dobrze zaciera ślady, ale coś mi nie chce wierzyć, że robią grę z niebieskim harcerzykiem. Gruszczyk mowi ze bedzie. Wierze mu
Opublikowano 4 czerwca 20186 l Ja widziałem gdzieś tweeta, że okładka nowego Game Informera ma być Cytat super, super cool Co chyba dość wyraźnie sugeruje, ale nie mogę znaleźć teraz tego tweeta
Opublikowano 4 czerwca 20186 l totalnie wysrane na gre z supermanem, najgorszy komikoswy bohater imo. A za mroczną grę ze Spawnem dałbym każde pieniądze.
Opublikowano 4 czerwca 20186 l Superman tylko do bajek i filmów, do grania to za cholerę się nie nadaje. Edytowane 4 czerwca 20186 l przez Faka
Opublikowano 4 czerwca 20186 l Fajny był ten klon X-Men Legends na PS2 i gralo się też supkiem i nie było tak źle Ale jak tak ogladam ten gameplay gdzie Superman bije pięsciami jakiegoś kosmite to trochę kek.
Opublikowano 4 czerwca 20186 l W dniu 3.06.2018 o 13:54, Square napisał: A ja bym bardzo chciał aby ktokolwiek pokazał kontynuacje Renegade Ops od Avalanche. Z tej zapowiedzi cieszyłbym się bardziej niż z kolejnych open-world'ów typu właśnie superman. I z takich pobożnych życzeń to nie obraziłbym się na remake Dino Crisis, ale patrząc ile czasu capcomowi zabiera remake RE2, to na DC pewnie nie ma co szybko liczyć. A z bardziej przyziemnych, to mam nadzieję na nowe info na temat Spelunky 2 (z premierą w tym roku to już w ogóle byłby cud, miód i orzeszki ). I ciekawi mnie, w którą stronę poszli crystalsi z avengersami.
Opublikowano 4 czerwca 20186 l 58 minut temu, Hendrix napisał: Avengersi? Wszystko wskazuje na AAA GaaS i tytuł nastawiony na multi. Ploty mówią o mixie Uncharted i Infamousa (lol) i ma być rebootem Marvel Ultimate Alliance powiązanym fabularnie chociażby z Spidermanem od Insomniac. Z grywalnych postaci wymieniono Iron Mana, Scarlet Witch i Kapitana Amerykę. btw rozpiska Edytowane 4 czerwca 20186 l przez _Be_
Opublikowano 4 czerwca 20186 l @_Be_ O, ostatnich plotek nie znałem, wiem tylko, że od dwóch lat zatrudniają ludzi z naciskiem na znajomość gier GaaS i doświadczeniem w projektowaniu rzeczy przeznaczonych do multi/shared worlds. Niby pod koniec zeszłego roku do teamu doszedł jeden z reżyserów Lost Legacy, ale większość zdawkowych informacji podawanych przy okazji spotkań z inwestorami/udziałowcami w sumie potwierdzała kierunek Avengersów. Z tych dwóch opcji, wolałbym wspomnianą przez ciebie :V
Opublikowano 4 czerwca 20186 l Wiesz to nie wyklucza, że gierka będzie taka jaka mowią ploty z silnym componentem multiplayerowym. Gdzieś ogladałem materiał to jakichś strzępkach informacji to mówi się, że to ma być GAAS ale normalnie z kampanią singlową (chociaż tutaj można gdybać co to znaczy, takie The Division też niby samemu można przejść)
Opublikowano 4 czerwca 20186 l Ano, zobaczymy na E3 - ciekawi mnie też czy ostatecznie zrobią "MGU" - wstępne zapowiedzi były takie, że Spider-Man będzie całkowicie osobny i niezwiązany z Avengersami. Hah, pamiętam jak na początku zatrudniania ludzi przez CD (do Avengersów) wymogiem było doświadczenie w projektowaniu cover based shooterów Normalna kampania i rozbudowane multi, to preferowana opcja, ale ciekawe na ile realna.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l 4 minuty temu, hav7n napisał: nowe przecieki o konfie MS prosto z resetera Ukryj zawartość nie ma ekskluzywnego Devil May Cry 5, więc od razu widać że fejk
Opublikowano 5 czerwca 20186 l A i znalazłem twitta odnośnie okładki GI. Coś spieprzyłem w pamięci swojej i wcale nie było super tylko very, very cool czyli Sunset Overdrive 2 confirmed. Oby nie chodzilo o MK XI
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Godzinę temu, oni napisał: nie ma ekskluzywnego Devil May Cry 5, więc od razu widać że fejk A właśnie dzisiaj na ResetEra jakiś niby-insider wrzucił info, że DMC5 będzie jednak czasowym ekskluzywem dla Xboxa. To by się porobiło - trzeba wtedy Xboxa kupować by zapłakać nad trumną tej zacnej serii. Bo jakoś połączenie Microsoft = Japonia nie przynosiło nikomu kokosów i prędzej Capcom zakopie serię na amen niż zaliczy rekordy sprzedażowe. Edytowane 5 czerwca 20186 l przez Cedric
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Dokładnie tak brzmi, ale kurła... z Capcomem to nigdy nic nie wiadomo.