Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Szkoda że już tyle gierek wyciekło :( 

no Microsoftu już prawie wszystkie. Wyciekła Forza Horizon, wyciekło Halo, jeszcze tylko Gearsy i nie ma sensu robić konferencji 

Opublikowano

Fajnie jakby na ekosystem micfro wyszła w koncu ta gierka pikselowata z tym chopkiem co  szedł przez ciemne miasto i miał przygody, oraz mijał neony. Chyba jedyna fajna rzecz w tamtym roku.

Opublikowano (edytowane)

tę gierkę(Last Night)  robi dosłownie kilka osób, obstawiam że to będzie następny Cuphead na którego czekaliśmy latami

Edytowane przez oni
  • Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Niby gdzieś info widziałem, że w tym roku ma wyjść. Jedyna gierka na bąka na którą czekam.

Btw

:banderi:

Edytowane przez Yakubu
  • Lubię! 1
Opublikowano
7 minut temu, Yakubu napisał:

Niby gdzieś info widziałem, że w tym roku ma wyjść. Jedyna gierka na bąka na którą czekam.

przy tak małym i niedoświadczonym zespole nie ma sensu wierzyć w zapewnienia co do daty premiery 

Opublikowano

To smieszne ze w takim razie micro  widząć taki kryształ nie dofinansowało projektu, żenada.

Myślałem że tak to powinno działać.

No ale below , który akurat w ogole nie robi na mnie wrazenia, tez wielki xboxowy ex,  a jak widac czekaja az john  w piwnicy  skonczy to pichcić.

Opublikowano

No to jak nie działa to nie działa. Nie musze wiedziec jak to tam działą, ze storny nooba jak firma widzi fajną grę która reklamują na jej konsoli to może fajnie by było ją przejąć i  skojarzyć ze swoim  sprzętem.

Opublikowano
1 godzinę temu, Yakubu napisał:

Btw

:banderi:

nie wiem o czym wy tam, ale ten teledysk i utwór, to małe mistrzostwo świata <3 

Opublikowano
16 godzin temu, oni napisał:

kurła to E3 będzie wspaniałe dla graczy, wszystkich graczy :banderas: Nowe Halo, gameplay TLOU 2, Spiderman, nowy Smash, DMCV którym jara się XM, najbardziej wyczekiwana gra milana Death Stranding, pewnie Shadow Die Twice, no i zwiastun contentu do Sea of Thieves którym tylko ja się jaram. 

Będzie wspaniale czuje to 

Nie mam dużych wymagań - zobaczę DMC5 i odlece.

Fajnie jakby jeszcze pokazali trailer z Bayo3, gameplay z cyberpunk i dla mnie targi udane, na niespodzianki nie liczę.

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał:

Fajnie jakby jeszcze pokazali trailer z Bayo3, gameplay z cyberpunk i dla mnie targi udane, na niespodzianki nie liczę.

dlatego starałem się pisać same pewniaki ;)

też nie mam dużych wymagań, chcę zobaczyć SoT i mam nadzieje że Halo Infinity nie okaże kolekcją wszystkich gier Halo w stylu MCC i będę spełniony 

Opublikowano
5 minut temu, XM. napisał:

Ale na nową grę od Monolith Soft albo chociaż solidne DLC do Xeno 2 to byś się nie obraził, nie ? ;)

Opublikowano (edytowane)

No chętnie, ale raczej małe szanse na nową grę. W sumie nawet jakby pokazali remaster xcx to będę hepi. Dlc do xc2 zaakceptuje tylko jeśli będzie wygladalo tak jak w tych plotkach.

A no i mus ti REmake2. Jak nic nie pokażą to projekt zgon.

Edytowane przez XM.
Opublikowano

Sony pokaże nowego Mortala? Bo patrzę na ppe i widzę takie coś

Co zobaczymy?

• Death Stranding
  • Ghost Of Tsushima
  • Spider-Man
  • The Last of Us Part 2
  • Dreams
  • Days Gone
  • Coś nowego od wewnętrznych zespołów?
  • Devil May Cry 5