Opublikowano 6 czerwca 20186 l 4 minuty temu, Cedric napisał: Ło ku.rewa - w życiu bym nie pomyślał, że choć trochę poruszy mnie zwiastun kolejnej wariacji Tetrisa. Mizuguchi dał radę. W VR to musi robić, oczywiście do tego jeszcze odpowiednie substancje... np. kakałko i kapcioszki i pewnie można odlecieć.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l podział na gierki single-player i trwale rozwijaną platformę online jest zrozumiały ze względów biznesowych, bo jeśli Halo chcę konkurować na rynku shooterów to wsparcie musi być długie. ale jednak boli mnie serce, bo strasznie spragniony jestem klasycznej kampanii Halo. Niedługo minie 3 lata od Halo 5, a przez 17 lat nie wyszła żadna podobna gra (no jest może Destiny, ale jest kilka poziomów niżej jeśli chodzi o level design, projekt i AI przeciwników)
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Nawet nie wiem co to jest to battle royale poza japonskim filmem o nastolatkach
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Może zagramy w forumowe bingo tak jak ludzie z USA jeśli chodzi o przewidywania co do E3 ?
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Gameplay z REmake2, DMC5, Bayo 3, Tlou2, Cyberpunk i Shadow Się Twice, i będę to najlepsze targi od lat, nawet jeśli o BB2 cisza.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Sony pokaże Tetrisa i Spidermana a Xbox usługę wstecznych gier ze snesa, na osłodę wyjdzie Miyamoto i pokaże trochę cyca Bayo i nowego Pikmina i logo Metroid Prime 4 i koniec
Opublikowano 6 czerwca 20186 l 5 godzin temu, Figuś napisał: tak sobię myślę że co roku jest to samo, developerka to niezłe kseroboje, było przecież everything was call of duty everything was uncharted everything was moba everything was the last of us everything was destiny everything was overwatch a teraz everything was battle royale co roku co innego na tapecie Edytowane 6 czerwca 20186 l przez MaZZeo
Opublikowano 7 czerwca 20186 l konferencja MS potrwa około 100 minut i hype trailer Sony Edytowane 7 czerwca 20186 l przez oni
Opublikowano 7 czerwca 20186 l 17 godzin temu, funditto napisał: Soraya Saga podała dalej info o Nintendo E3 Direct, więc coś od Monolithu raczej się pojawi bedzie zwiastun dlc fabularnego do xeno2 i tyle
Opublikowano 7 czerwca 20186 l 12 godzin temu, funditto napisał: Może zagramy w forumowe bingo tak jak ludzie z USA jeśli chodzi o przewidywania co do E3 ? Tutaj zbiór kart na każdą konferencję: https://imgur.com/gallery/XTFKJ16
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Chyba najbardziej czekam na jakieś wieści od Nintendo. Póki co 2018 dla Switcha jest średniawy, brakuje też kilku bardzo pasujących do konsoli gierek jak np. Fire Emblem jakiegoś. Mam nadzieję, że zapowiedzą kilka dobrych produkcji na drugą połowę roku.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l 41 minut temu, raven_raven napisał: jak np. Fire Emblem jakiegoś A czy czasem nie jest tak, że jakiś FE się robi na Switcha? o masz - https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch/Fire-Emblem-for-Nintendo-Switch-working-title--1175482.html
Opublikowano 7 czerwca 20186 l 49 minut temu, raven_raven napisał: Chyba najbardziej czekam na jakieś wieści od Nintendo. Póki co 2018 dla Switcha jest średniawy, brakuje też kilku bardzo pasujących do konsoli gierek jak np. Fire Emblem jakiegoś. Mam nadzieję, że zapowiedzą kilka dobrych produkcji na drugą połowę roku. fire emblem rpg od zeszlego roku w kazdych oficjalnych dokumentach niny widnieje jako tytul z data premiery 2018 wiec jego ujawnienie na e3 to wrecz pewnik
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Że się robi to wiadomo, ale ja chcę konkrety i liczę na datę premiery z 2018 jako rokiem
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Wygląda równie legitnie co te wszystkie rozpiski konferencji Sony I cały czas mam nadzieję, że pomimo tych wszystkich plotek, rocksteady nie robią jednak gry z supermanem
Opublikowano 7 czerwca 20186 l 6 minut temu, Jakim napisał: Nie wyobrażam sobie jak może wyglądać dobra gra o Supermanie Duży open world, latanie po świecie, przebieranie się w budkach telefonicznych, które posłużą za punkty szybkiej podróży, system walki nieco na wzór tego z batmanów, jakieś poboczne aktywności związane z ratowaniem ludzi przed wypadkami, katastrofami... No średnio by mnie jarało.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l E tam, ja to widzę. Epickie walenie laserem z oczu, latanko i naku,rwianie samochodami w przeciwników? Ty no nie płakalbym.