Opublikowano 8 czerwca 20186 l 3 godziny temu, Hum napisał: Przyznaję się do błędu, myślałem, że jestem w CW. Dobrze, że kapitan milan czuwa na straży i mnie personalnie wyjaśnił. milan już dawno przestał rozróżniać CW od normalnych tematów
Opublikowano 8 czerwca 20186 l A na optymalizację znowu nie będą mieli czasu, bo to jest już ich trzeci duży projekt. Mogliby zrobić sequel renegade ops, a nie kolejną cześć serii, która już nikogo nie interesuje.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l 4 godziny temu, Hum napisał: [CW ON] Ja również nie mogę się doczekać konfy Sony i kolejnych akcji w stylu: Też czekam na podobne reakcje graczy na całym świecie, fajnie że znów zdecydowali się transmisji w kinach.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l 3 minuty temu, oni napisał: milan już dawno przestał rozróżniać CW od normalnych tematów Może sie tak wydawać, bo nie szczekam na wszystkich jak ostatni kundel i nie pisze każdemu ZM
Opublikowano 8 czerwca 20186 l 2 minuty temu, milan napisał: Może sie tak wydawać, bo nie szczekam na wszystkich jak ostatni kundel i nie pisze każdemu ZM ZM
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Dokładnie, ja śmieje się z wiaderka, co podchwyciło całe forum, ciebie stać tylko na reagowanie na kazdy post mendrka i pytanie sie go po co zyje, dno dna. 2 minuty temu, Pacquiao napisał: ZM Przybiegł
Opublikowano 8 czerwca 20186 l ale serio milan zamknij mordę bo nikt ostatnio takiego cw na forum nie robi.. Dziwne że jeszcze kyo nie wpie/rdolił ci bana
Opublikowano 8 czerwca 20186 l @MaZZeo Jedyne co napisałem w tym yebanym temacie to ":/" odnośnie gry, i tekst o yebanej błyskawicy i xboxie, jedyny powód dla którego tam nie wpisałem ps4pro, to to że jest konsola słabszą i by nie pasowało, więc o jakim cw ty piszesz? Wskaż mi. Edytowane 8 czerwca 20186 l przez milan
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Przeciez Kyo juz dawno nie jest adminem. Zreszta tu nie admina potrzeba tylko proktologa. Zieloni juz maja rozwarcie na 10cm i widac glowke. Spencera.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l ze takie dwa stare pryki nie potrafia rozroznic cw od normalnych tematow xd yeti niech wam jakies korki da darmowe bo on to ogarnia
Opublikowano 8 czerwca 20186 l 3 minuty temu, Maus napisał: Gdzie sie podzial mejm, ktory nie byl symbiontem milana? Scalilibyśmy konta ale kwestia drzew przy drodze to jednak za dużo.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Milan? Jak ja tej ku.rwy nienawidze. O ch.uj, znow dwie te same osoby post pod postem. No to sie nigdy wczesniej na tym forum nie zdarzylo.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Ja tam zacząłem szanować YETI-iego, on to przynajmniej jakieś obrazki raz na jakiś czas wrzuci, jakiś filmik który nawet można obejrzeć, a jak się nie odwiedza działu PS4 to zupełnie nie przeszkadza.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l No ale te yebane tweety randomow w co drugim poscie to jednak troszke faux pas
Opublikowano 8 czerwca 20186 l 17 minut temu, teddy napisał: No ale te yebane tweety randomow w co drugim poscie to jednak troszke faux pas Edytowane 8 czerwca 20186 l przez YETI
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Sonic Team? XD Big Boner? XD Dobry fake news nie jest zły. Edytowane 8 czerwca 20186 l przez Hum
Opublikowano 8 czerwca 20186 l wygląda legitnie, na początu nie byłem przekonany, ale Big Boner mnie przekonał Edytowane 8 czerwca 20186 l przez oni