Opublikowano 9 czerwca 20186 l Heh, Sony to takie Unravel pokazało by w Pre-Show i miałoby wy.(pipi)ane.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Teraz, Pupcio napisał: chyba nawet rdr przed meksykiem jest ciekawszy niż to Pytanie czy jest meksyk w Unravel two
Opublikowano 9 czerwca 20186 l - Omg, is he crying?- Yeah, cause he's gay.- How do you know?- He created a game ABOUT A WOOL.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l OH MY GOD XDDDDDD ile oni płacą ze ludzie w taką żenade się pakują? Edytowane 9 czerwca 20186 l przez XM.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Mam nadzieję, że ludzie co wrzeszczą na tej konfie to jacyś aktorzy, bo nie można być tak naiwnym na ten syf...
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Jak mi zal tych Szwedow, ze musieli zapier.dalac tyle mil do LA i wystepowac na najch.ujowszej konifie najch.ujowszej firmy swiata.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Oczywiście, że tak. Ale ta konferencja już tworzy nowe meme. Nie mogę się doczekać recenzji videogame dunkey.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Kolejna poyebana, co tu sie dzieje... Edytowane 9 czerwca 20186 l przez XM.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l 1 minutę temu, XM. napisał: Kolejna poyebana, co tu sie dzieje... "zewrithing"
Opublikowano 9 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Yakubu napisał: Kurła ależ cudowna kobieta na scenie :notbad: Typowa Niemka.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l 2 minuty temu, hav7n napisał: Nawet do zrobienia ta niemka Juz na bombie po doritosach czy na trzeźwo? Edytowane 9 czerwca 20186 l przez XM.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Ta Niemka mogłaby grać głównego villaina w jakims filmie o Bondzie z lat 70-ych
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Co w tych niemcach jest, że nawet jak mówią po angielsku to ma się wrażenie jakby mówili w języku szatana?