Opublikowano 9 czerwca 20186 l Gry mobilne xdddddddddd gdy nie masz gier do pokazania i pokazujesz gry mobilne
Opublikowano 9 czerwca 20186 l TO JEST KOORWA COMMAND AND CONQUER xddddd Edytowane 9 czerwca 20186 l przez hav7n
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Command and Conquer stał się grą na srajfony... Boshe jak mi szkoda tej gry... Westwood przewraca się w grobie.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Lol, wrocilem po przerwie do kompa, patrze jakis rts, mysle C&C, ale nie jakas ch.uj mobilka. Nie, jednak C&C. Umrzyj EA za zamordowanie takiej marki i Westwood, zdychaj. 2 minuty temu, Orzeszek napisał: @Mejm my na(pipi)ani [*] Ja sie wcale nie dziwie ;/
Opublikowano 9 czerwca 20186 l "Command & Conquer for the new generation" Przecież ta konfa nie może być na poważnie.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Ale pan ladnie czyta z promptera. Aisza chyba z glowy leciala. Aisza wroc.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Ten pedał z EA po tylu latach aż ściągnął marynare na konfe taką gównianą opinię mają.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Moi drodzy forumowicze: jak pozostałem konfy będą odwołane to EA nada przegrywa to E3.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Teraz, Mejm napisał: Ale pan ladnie czyta z promptera. Aisza chyba z glowy leciala. Aisza wroc. Aisza na konfie Ubi byla nie u EA
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Teraz, Wolfie_ napisał: Aisza na konfie Ubi byla nie u EA Przeciez wiem. Teraz, Bzduras napisał: Anthem to już ostatnia gierka? Mam nadzieje.