Opublikowano 9 czerwca 20186 l Haha, a na Twiterze ujawniono już datę premiery. 22 luty 2019 - dokładnie tego samego dnia co Days Gone. Na 100% któraś z gier zostanie opóźniona.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Oni opisuja te klasy jakby ku.rwa nigdy wczesniej w zadnej grze nie bylo czegos takiego jak tank, dps czy healer xD. Odkrywamy swiat na nowo.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l 22 minuty temu, Kmiot napisał: Ja pier'dole. To już lepiej niech NHL19 pokażą. NHL pokażą na NHL Awards.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Po takim czasie pokazują jakieś krótkie wycinki z gameplaya i wczesne concept arty?Nie wiem cóż rzec.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l 9 minut temu, XM. napisał: I oczywsicie każdy zwiastun i babka, to jest chore. A to jakiś problem? Na tą rudą miło popatrzeć
Opublikowano 9 czerwca 20186 l A ta ruda to nie grala w filmach dla dorosłych jakoś tak mi sie skojarzyła. A ta ruda to nie grala w filmach dla dorosłych jakoś tak mi sie skojarzyła.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l 1 minutę temu, raven_raven napisał: A to jakiś problem? Na tą rudą miło popatrzeć Nie miałem na myśli rudej tylko trailery gier od EA.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Destiny z lataniem. Nie wiem czy ta reakcja mojego ciała to na rudą czy na myśl o gierce gdzie grindujesz cyferki
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Kolejna gra z klasami i strzelaniem. ALE PEWNIE SCENARIUSZ NAS PORWIE.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Obrzydliwa ta konfa byla. Moj jedyny komentarz do tego co zobaczylem to: