Daddy 4 250 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 world premier to nowe zapowiedzi (FH4) jak i premierowy trailer/gameplay z zapowiedzianch gier (cyberpunk/AC) Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 (edytowane) https://twitter.com/corybarlog/status/1005661765894529024?s=20 XD Edytowane 10 czerwca 2018 przez Pacquiao Cytuj
funditto 664 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 (edytowane) Days Gone, Anthem i Kingdom Hearts na początku 2019. Zapowiada się mocny początek roku, bo pewnie jeszcze kilka innych tytułów też będzie chciało uniknąć konfrontacji z Rockstarem Edytowane 10 czerwca 2018 przez funditto Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Od EA biorę BF i czekam na inne konfy Cytuj
Starh 3 176 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 To jest ostatni moment aby microsoft podniósł się z kolan. Spencer nie s(pipi) tego... Cytuj
creatinfreak 3 887 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Dziś jest dzień sądu ostatecznego Microsoftu. Być albo nie być (pipi)a. Spacer nie s(pipi) tego, masz szansę jeszcze na mnie zarobić ale pokaż mi G R Y!!! Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 (edytowane) Mam nadzieje, że pokażą z dwie gierki takie AAA którymi się zainteresuję, forza horizon 4 to raczej pewniak, ale przydało by się coś innego niż jeżdżenie po burakach lambo ;/ gyrosy jeszcze łyknę, ale no kurcze dajcie coś z dobrym singlem ;/ klocek u mnie służy jako emulator gierek z x360 i xboxa og, mam z 100 gierek w cyfrze i zamierzam ukrócić backlog, no ale nie samym "retro" człowiek żyje Edytowane 10 czerwca 2018 przez Orzeszek Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Hehehehehe właśnie obejrzałem na przewijaniu konfe ea. Współczuje tym co to na żywo oglądali. Nie wiem jak konfa ms wypadnie ale jedno jest pewne będzie lepsza od ea:D. Najlepszy moment to koleś z respawn. Hej robimy grę star wars. Macie tytuł papatki do zoba grudzień 2019. Żal mi respawn bo jak bioware zamkną oba dtudia do końca 2019 roku Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Będzie Crash na X’a więc jest dobrze Cytuj
ASX 14 738 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 wierzyc Barlogowi xD poinfomrowani dzinnikarze szaleja i majacza cos o najlepszym E3 zielonych, ale radzilbym zachowac dystans, bo pisza podobne rzeczy co roku Cytuj
Patricko 1 446 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 A to co roku nie jest najlepsza konfa wszechczasów? Cytuj
Cedric 1 315 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 (edytowane) Pobawmy się we wróżkę: Battlefield V - gameplay Forza Horizon 4 Halo Infinite Coś o Gearsach Cyberpunk Nowy Tomb Raider Crackdown 3 Prezentacja indyków Metro Exodus Coś od Ubi (nowy Assasin) Coś od twórców PUBG (były jakieś tesaerki na twitterze) nowy content do Sea of Thieves teaser nowego Fable gadu gadu o wstecznej kompatybilności i Xbox game pass Ori 2 Możliwe niespodzianki: Dying Light 2? Coś od japońskich developerów? niespodziewany exclusive od developer third-party? powrót któregoś zakurzonego IP Microsoftu? Battletoads? Będzie dobra konfa, ale chyba bez większych zaskoczeń. Edytowane 10 czerwca 2018 przez Cedric 2 Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Po cichu liczę, że wyskoczą z Gears/Xcom jak swego czasu z Halo Wars 2. Zainteresowałbym się też porządnym remakiem Banjo, bo nigdy nie grałem. FH4 znowu mną pozamiata, to pewne. Liczę na premierę Ori 2 do końca marca/kwietnia 2019 oraz że po tych wszystkich opóźnieniach Crackdown 3 będzie odzwierciedlał wizję gry (SP) o jakiej czytałem na samym początku. To tak z rzeczy których bym oczekiwał do Q1 2019. Cytuj
funditto 664 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Perfect Dark też jest możliwy Cytuj
Czezare 1 462 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Jeśli nie mają nowego Halo w rękawie to niech już teraz odwołają konfę. 1 Cytuj
ASX 14 738 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 29 minut temu, Cedric napisał: Pobawmy się we wróżkę: Battlefield V - gameplay Forza Horizon 4 Halo Infinite Coś o Gearsach Cyberpunk Nowy Tomb Raider Crackdown 3 Prezentacja indyków Metro Exodus Coś od Ubi (nowy Assasin) Coś od twórców PUBG (były jakieś tesaerki na twitterze) nowy content do Sea of Thieves teaser nowego Fable gadu gadu o wstecznej kompatybilności i Xbox game pass Ori 2 Możliwe niespodzianki: Dying Light 2? Coś od japońskich developerów? niespodziewany exclusive od developer third-party? powrót któregoś zakurzonego IP Microsoftu? Battletoads? Będzie dobra konfa, ale chyba bez większych zaskoczeń. to IMO jedna z najbardziej realistycznych list jakie czytalem.Z wyjatkiem nowego Fable na ktorego zapowiedz jest chyba za wczesnie i gry Bohemia ktorych pomyliles z tworcami PUBGA , ktorych gra zostanie zapowiedziana na Inside Xbox i nie bedzie na konferencji. 2 Cytuj
Mani 716 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Alan Wake 2 (teaser - i prawdziwa "gra" a nie Gó.wno pokroju american nightmare) battletoads conker (i tak ch.uj z tego będzie bo RARE łata dziury w wiaderku) nowy Project Gotham Racing kolejne gierki do wstecznej nowy Panzer Dragoon oj chciałbym nowego TAO FENG Cytuj
Cedric 1 315 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 2 minuty temu, oni napisał: to IMO jedna z najbardziej realistycznych list jakie czytalem.Z wyjatkiem nowego Fable na ktorego zapowiedz jest chyba za wczesnie i gry Bohemia ktorych pomyliles z tworcami PUBGA , ktorych gra zostanie zapowiedziana na Inside Xbox i nie bedzie na konferencji. A faktycznie, źle powiązałem fakty. Tym niemniej wydaje mi się, że PUBG tak czy siak może się w jakiejś formie pojawić na konferencji. Cytuj
XM. 11 110 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Do listy Cedrica wrzuciłbym jeszcze REmake2. Cytuj
MaZZeo 14 286 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 poza FH4 i coś odnośnie nowego Halo nie licze na nic kompletnie ze strony Microsoftu. Niestety, konfa będzie kolejną porażką, która będzie uratowana multiplatformami. a Spencerowi nie wierzę. Cytuj
Fanek 674 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 MS będzie miał dobrą konferencje, tylko że większość to będą multiplatformy, do tej listy myśle można dorzucić jeszcze - Life is Strange 2 - PUBG Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Spencer raczej w kilka miesięcy nie wyczaruje kilku gier AAA. Liczę na FH4, Ori i Gearsy Xcom jeżeli plotki się potwierdza no i oczywiście gameplay Cyberpunk. Więcej do zycia mi nie trzeba Cytuj
Czezare 1 462 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Moja lista marzeń na konfie M$ (o niektórych grach rzecz ciemna już wiemy że będą): -nowe Halo -FH4 -nowe Gyrosy -nowa gra od Playground Games (tu wciąż mam złudne nadzieje, że nie jest to wg plotek nowe Fable, której to serii bardzo nie lubię) -nowy Conker -reaktywacja marki MechAssault lub/i Brute Force -nowe Ninja Gaiden jako pełen lub w najgorszym przypadku czasowy ekskluzif dla XOne Jeśli tak będzie to w nocy nawalę się jak szpadel i jutro wezmę urlop na żadanie Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 56 minut temu, funditto napisał: Perfect Dark też jest możliwy Wszystko jest możliwe, ale patrzę realistycznie na gry, które faktycznie mają szansę się pojawić bo albo pojawiło się wiele plotek na ich temat albo wiadomo, że miały by jakąkolwiek szansę na zainteresowanie na rynku. Można pisać o Sunset Overdrive 2 czy Alan Wake 2, ale po co skoro wiadomo, że poza 5 osobami na paru forach nikt by tego nie kupił :p No chyba tylko po to żeby pisać o kolejnym "rozczarowaniu" że strony MS. Cytuj
funditto 664 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Tylko, że o Perfect Dark czy Joanna Dark były plotki od kilku miesięcy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi