Opublikowano 10 czerwca 20186 l Zawolajcie Mazzeo, bo gdzies sie zgubil animusz z wczoraj, on sie wypowie obiektywnie oceni konfe MS/Sony.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 18 minut temu, Hendrix napisał: Jest spora szansa, że Shadow Die Twice będzie wydawany albo przez Activision, albo przez Ubi Patrzac na wyniki sprzedazy, watpie.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l nie wiem czy wczyta poprawnie twetta więc zacytuje tutaj Cytat Geoff KeighleyKonto zweryfikowane Xbox does have quite a few new game announces tomorrow on stage. Good first and third party news from what I’m hearing, some good surprises if everything holds. Edytowane 10 czerwca 20186 l przez oni
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 6 minut temu, aphromo napisał: Patrzac na wyniki sprzedazy, watpie. Wiarygodne źródła donoszą o tym, że SDT będzie wydany przez zachodniego wydawcę (z wyłączeniem Bethesdy). From Software miało zawsze dobry kontakt z Activision, z Ubi też współpracowali wcześniej. Oczywiście równie dobrze może to być i Take2, ale wątpię, ich R&D - czyli pieniądze przeznaczane na gry - i tak jest za duży względem zarobków :V No chyba, że totalne zaskoczenie i Deep Silver, w tym roku zostali kupieni przez Nordic i mają ambitne plany, ale to raczej nadal nie ta liga.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 25 minut temu, aphromo napisał: Zawolajcie Mazzeo, bo gdzies sie zgubil animusz z wczoraj, on sie wypowie obiektywnie oceni konfe MS/Sony. Juz się wypowiedziałem, nie liczę na nic więcej ze strony MS niż zapowiedź forzy i info o nowym Halo.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Shadow Die Twice będzie multiplatformą? czy to już potwierdzono oficjalnie?
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 3 minuty temu, hav7n napisał: Już od dawna są o tym plotki ale nie fanek, to nie jest BB2. że nie BB2 to wiem, ale From Software ma umowe z Sony na 3 gry, na razie zrobili jedną, więc łatwo było założyć że to będzie druga
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Fanek, to będzie multiplatforma, więc możesz się na siłę nie jarać Odetchniesz trochę. PS. Jeszcze cała konferencja MS nie wyciekła? No nie może być Edytowane 10 czerwca 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Pamietam jak kilka lat temu Peter Moore zanim jeszcze przeszedł do Liverpoolu (lol) wyszedl na scene E3 i zapowiedział że EA ma do pokazania 10 gier wśrod nich nie byle jakie marki jak DS3 czy Crysis 3. Przypomne , że ludzie już wtedy narzekali na EA i wcale nie bylo im lekko, ale mimo wszystko inwestowali w gry. To co wczoraj zoabczyłem to smutne popłuczyny po tamtych czasach Anyway może to znak że coś od nich pojawi się u M$ ? Edytowane 10 czerwca 20186 l przez Mr. Montana
Opublikowano 10 czerwca 20186 l No zeszłą generację z EA wspominam bardzo dobrze - mam całą serię Mass Effect i Dead Space, które były jednymi z moich ulubionych serii. Do dzisiaj płaczę, że Dante nie dostał sequela. Niestety w tej generacji zostali już tylko i wyłącznie z IP, które mnie osobiście nie interesują i mam od nich chyba tylko jedną grę - TF2.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Ta podjara skate 4 xd będzie to samo co z Mirror Edge, wszyscy tak chcieli a wyszlo (pipi) do ea access i nikt w to nie gral.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Na resetera już takie nieprawdopodobne ploty się pojawiają, że głowa mała. Zostawię to tutaj https://www.amazon.com.mx/dp/B07DLSN3VF/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1528644743&sr=8-2&keywords=bayonetta+3 Chociaż to nawet nie jest takie nieprawdopodobne jakby się wydawało - transakcja wiązana, SSB dostaje zielone światło od MS na Banjo, a MS w zamian pozwolenie na port B3 Edytowane 10 czerwca 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Dzieję się coś dzisiaj na e3 przed konferencją ms jakiś pre-show z materiałami z gier cokolwiek?
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Tak szczerze, to inne firmy muszę się bardzo postarać żeby przebić tę żenadę z wczorajszej konfy EA. Nie oczekuje wiele od m$, może pozytywnie zaskoczą. Edytowane 10 czerwca 20186 l przez Metoda
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Nie ponoć A oficjalnie. SE za szybko stronę odpaliło Ale jestem pod wrażeniem, że od samego MS jeszcze nic nie wyciekło.