Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aphromo
Opublikowano

Zawolajcie Mazzeo, bo gdzies sie zgubil animusz z wczoraj, on sie wypowie obiektywnie oceni konfe MS/Sony.

Gość aphromo
Opublikowano
18 minut temu, Hendrix napisał:

Jest spora szansa, że Shadow Die Twice będzie wydawany albo przez Activision, albo przez Ubi

Patrzac na wyniki sprzedazy, watpie. 

Opublikowano (edytowane)

nie wiem czy wczyta poprawnie twetta więc zacytuje tutaj 

Cytat

Geoff KeighleyKonto zweryfikowane

Xbox does have quite a few new game announces tomorrow on stage.  Good first and third party news from what I’m hearing, some good surprises if everything holds.

Edytowane przez oni
Opublikowano
6 minut temu, aphromo napisał:

Patrzac na wyniki sprzedazy, watpie. 

Wiarygodne źródła donoszą o tym, że SDT będzie wydany przez zachodniego wydawcę (z wyłączeniem Bethesdy). From Software miało zawsze dobry kontakt z Activision, z Ubi też współpracowali wcześniej. Oczywiście równie dobrze może to być i Take2, ale wątpię, ich R&D - czyli pieniądze przeznaczane na gry -   i tak jest za duży względem zarobków :V

No chyba, że totalne zaskoczenie i Deep Silver, w tym roku zostali kupieni przez Nordic i mają ambitne plany, ale to raczej nadal nie ta liga.

Opublikowano
7 minut temu, hav7n napisał:

Były pracownik EA 

Gamescom > e3

Opublikowano
3 minuty temu, hav7n napisał:

Już od dawna są o tym plotki ale nie fanek, to nie jest BB2.

że nie BB2 to wiem, ale From Software ma umowe z Sony na 3 gry, na razie zrobili jedną, więc łatwo było założyć że to będzie druga

Opublikowano (edytowane)

Fanek, to będzie multiplatforma, więc możesz się na siłę nie jarać ;) Odetchniesz trochę.

PS. Jeszcze cała konferencja MS nie wyciekła? No nie może być :D

Edytowane przez Pacquiao
Opublikowano (edytowane)

Pamietam jak kilka lat temu Peter Moore zanim jeszcze przeszedł do Liverpoolu (lol) wyszedl na scene E3 i zapowiedział że EA ma do pokazania 10 gier wśrod nich nie byle jakie marki jak DS3 czy Crysis 3. Przypomne , że ludzie już wtedy narzekali na EA i wcale nie bylo im lekko, ale mimo wszystko inwestowali w gry. To co wczoraj zoabczyłem to smutne popłuczyny po tamtych czasach :philosoraptor:  Anyway może to znak że coś od nich pojawi się u M$ ?

Edytowane przez Mr. Montana
Opublikowano

No zeszłą generację z EA wspominam bardzo dobrze - mam całą serię Mass Effect i Dead Space, które były jednymi z moich ulubionych serii. Do dzisiaj płaczę, że Dante nie dostał sequela. Niestety w tej generacji zostali już tylko i wyłącznie z IP, które mnie osobiście nie interesują i mam od nich chyba tylko jedną grę - TF2.

Opublikowano

Ta podjara skate 4 xd będzie to samo co z Mirror Edge, wszyscy tak chcieli a wyszlo (pipi) do ea access i nikt w to nie gral.

Opublikowano (edytowane)

Na resetera już takie nieprawdopodobne ploty się pojawiają, że głowa mała. Zostawię to tutaj :D

https://www.amazon.com.mx/dp/B07DLSN3VF/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1528644743&sr=8-2&keywords=bayonetta+3

Chociaż to nawet nie jest takie nieprawdopodobne jakby się wydawało - transakcja wiązana, SSB dostaje zielone światło od MS na Banjo, a MS w zamian pozwolenie na port B3 ;)

Edytowane przez Pacquiao