Opublikowano 10 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Widać, że nie grałeś w pierwszą część. tam stamina nie tyczyla sie tylko combatu?
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Teraz, Wolfie_ napisał: Ex u MS to teraz Console exclusive wiec nie wiem skad ten szok Chodzilo o plansze
Opublikowano 10 czerwca 20186 l BattleToads! Ale szkoda że bez gameplayu Edytowane 10 czerwca 20186 l przez XM.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Teraz, Najtmer napisał: tam stamina nie tyczyla sie tylko combatu? Jak za długo biegałeś sprintem, to się męczyłeś i stawałeś w miejscu.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Just cause to taka gra, że jak dali w plusie dwie poprzednie części to nawet nie grałem xd
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Teraz, Bzduras napisał: @Mani znasz mój GT, jutro chce widzieć zapro na XBL Usunałes mnie ze znajomych? Girsy na komórki. Meh.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l HAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHA HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA >DOBRA KONFA AHAAXHDDDDDDDDDDDDDDD