Opublikowano 10 czerwca 20186 l sahahhahahahshshshhshshshshshshshshshshhsjdbbdhshshsjsjahsbhdjsj x nd
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Jak za długo biegałeś sprintem, to się męczyłeś i stawałeś w miejscu. a wspinaczka? wiesz no, latwiej przebiec 100 metrow niz wejsc dach kiosku ruchu. hahahahahahahahahahahahahah DŻIRSY XD
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Teraz, Mani napisał: Usunałes mnie ze znajomych? Girsy na komórki. Meh. No co Ty, tylko mi się nie wyświetlasz. Gears pop i jakiś Xcom... No, Gears 5 - to biorę
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Zboaczyłem logo i miałem 3 raz brać Xboxa, na szczęście mnie wyleczyli Edit. no chyba jednak się skuszę @blantman @Karolek
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Halo, Gearsy I Forza. Klasyczny hat trick w kopę (pipi). Pora kupić Switcha i ciszyć się tandemem ps4 i niny.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Teraz, Yakubu napisał: No ale (pipi)ać gearsy i tak, przemeczy się tego singla i elo to tak jak gow. xddd
Opublikowano 10 czerwca 20186 l "(pipi)ać rozkazy Kapitanie, to ja tu rządzę!" Jestem silną i niezależną kobietą z moim kolegą murzynem.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Figuś napisał: Zboaczyłem logo i miałem 3 raz brać Xboxa, na szczęście mnie wyleczyli Edit. no chyba jednak się skuszę @blantman @Karolek Zawsze chętnie