Opublikowano 10 czerwca 20186 l Teraz, Mejm napisał: To akcje jutro wypier.dola w kosmos. @MaZZeo, kupować?
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Ekstra, że zero pierdo.lenia a same gry. Tak mieliście robić od 2013. Gratki. Ekstra konfa tylko szkoda ze 90% to multi i tak po prawdzie tylko Ori i Logo battletoads sprawiło ze mi drygnął.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Rozi ma racje. Mialo byc brudno a tu pastele i dubstep. Poki co dla mnie kapa.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Konferencja wyje.bista, ale dla branży, MS nie zachwycił - świetny Ori i FH4, reszta do ogrania na innych platformach. Pier.dole DMCV zaora ło, DL2 to samo, cyberpunk, KH3 jaram się. Genialna Konfa.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Konfa bardzo fajna, super zapowiedzi, będzie w co grać. Z gier ekskluzywnych to na kolana nie padłem - Forza gites, nawet te nowe Gearsy mi się podobały ze względu na jakiś intymniejszy charakter. Inwestycje Micro to fajny znak na przyszłość. Zakup Ninja Theory to największy szoker tych targów.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Techland podczas konfy i CD Projekt zamykający pokaz, za gówniarza nie do pomyślenia Edytowane 10 czerwca 20186 l przez selene
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Świetna konfa, konkretna, bogata. Ch'uj tam, że X to nadal tylko halo/gears/forza, ale ściągnęli do siebie dużo premier i oglądało się bez ziewnięcia.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: widzę redzi dalej lubią oszukiwać w trailerach Przecież widać gołym okiem, że ta gra zmierza już na next geny, a tu wyjdzie jej gorsza wersja graficzna. Uczą się od R*
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 3 minuty temu, Mejm napisał: Rozi ma racje. Mialo byc brudno a tu pastele i dubstep. Poki co dla mnie kapa. To wygląda tak chujowo, że masakra. Bohater generyczny pajac, kolorki, łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Deus Ex >>>>> Ale na forum pewnie będzie święta krowa kolejna, NIE RUSZ. Edytowane 10 czerwca 20186 l przez Rozi
Opublikowano 10 czerwca 20186 l bardzo dobra konfa Forza Horizon 4, Gears of War 5 duzo ciekawych gier, bedzie grane jedynie wkurzyli mnie ze Gears Tactis wychodzi tylko na pc ;/ i zerowe info o Halo Infinite Edytowane 10 czerwca 20186 l przez kubson
Opublikowano 10 czerwca 20186 l świetna konfa dla graczy, chu.jowa dla ms - dobrze, że mieli tyle gier 3rd party do pokazania
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Rozi napisał: To wygląda tak chujowo, że masakra. Bohater generyczny pajac, kolorki, łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Deus Ex >>>>> Ale na forum pewnie będzie święta krowa kolejna, NIE RUSZ. Zbyt lewacko inaczej mówiąc?
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Dobra konfa ogólnie, ale gry to forza girsy halo nie postawili wysoko poprzeczki już i tak tą generacje spisali pewnie na straty z pościgiem za Sony, zbroją się na kolejną. Sony po prostu pokaże czyste gameplaye bez nacisku na trailery. I tak samymi tytułami już wygrali Edytowane 10 czerwca 20186 l przez Fanek