Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konferencja wyje.bista, ale dla branży, MS nie zachwycił - świetny Ori i FH4, reszta do ogrania na innych platformach. Pier.dole DMCV zaora ło, DL2 to samo, cyberpunk, KH3 jaram się. Genialna Konfa.

• Plusik 2
Opublikowano

Konfa bardzo fajna, super zapowiedzi, będzie w co grać.

Z gier ekskluzywnych to na kolana nie padłem - Forza gites, nawet te nowe Gearsy mi się podobały ze względu na jakiś intymniejszy charakter. 

Inwestycje Micro to fajny znak na przyszłość. Zakup Ninja Theory to największy szoker tych targów.

Opublikowano

Świetna konfa, konkretna, bogata. Ch'uj tam, że  X to nadal tylko halo/gears/forza, ale ściągnęli do siebie dużo premier i oglądało się bez ziewnięcia.

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

widzę redzi dalej lubią oszukiwać w trailerach :) 

Przecież widać gołym okiem, że ta gra zmierza już na next geny, a tu wyjdzie jej gorsza wersja graficzna.

Uczą się od R*

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Mejm napisał:

Rozi ma racje. Mialo byc brudno a tu pastele i dubstep. Poki co dla mnie kapa.

To wygląda tak chujowo, że masakra. Bohater generyczny pajac, kolorki, łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Deus Ex >>>>> Ale na forum pewnie będzie święta krowa kolejna, NIE RUSZ.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano (edytowane)

bardzo dobra konfa Forza Horizon 4, Gears of War 5 :wub: duzo ciekawych gier, bedzie grane jedynie wkurzyli mnie ze Gears Tactis wychodzi tylko na pc ;/ i zerowe info o Halo Infinite 

Edytowane przez kubson
Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

To wygląda tak chujowo, że masakra. Bohater generyczny pajac, kolorki, łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Deus Ex >>>>> Ale na forum pewnie będzie święta krowa kolejna, NIE RUSZ.

Zbyt lewacko inaczej mówiąc?

Opublikowano (edytowane)

Dobra konfa ogólnie, ale gry to forza girsy halo

nie postawili wysoko poprzeczki

już i tak tą generacje spisali pewnie na straty z pościgiem za Sony, zbroją się na kolejną.

Sony po prostu pokaże czyste gameplaye bez nacisku na trailery. I tak samymi tytułami już wygrali

Edytowane przez Fanek