Opublikowano 10 czerwca 20186 l Teraz, Mustang napisał: Zbyt lewacko inaczej mówiąc? Zaczyna się XDDDD Goście zrobili jedną dobrą gre i już herosi XD
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Sama konfa spoko, konkretnie. Jednak zabraklo pier.dolniecia bo wszystko to sequele albo mechaniki jakie juz widziano setki razy. Zaczynamy ere "slucham muzyki ktora znam".
Opublikowano 10 czerwca 20186 l W najlepszej jakości zagram w to wszystko na xbox one x. Piękna konfa i przynajmniej 10 gier day one w tym forza gyrosy czy metro. Dużo gier mało (pipi)enia oby reszta konf była taka sama. Cdp red spoko ale nie wierzę że to materiał z gry nawet jeżeli na tytanie. Tak serio to zabrakło mi tylko fable. Liczyłem na cokolwiek choćby napis jak z battletoads. Hej robimy gierke do zoba za rok. Naprawdę kudosy za tyle nowych gier dawno nie było konfy z tyloma premierowymi trailerami. Super jest na co czekać. P.s. w fallouta nowego nie wierzę znowu ładnie wygląda a będzie (pipi)
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Beki nie stwierdzono, ale lineup prezentuje się bezpiecznie. Czyli halo gearsy i forza, ten cyberpunk bez gameplayu xD no jednak wolałbym grę wyglądająca w stylu nowego Blade Runnera niż ten synthwaveowy styl ale i tak fajnie
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Dawać mi to Ori, FH4 i Gearsy5, ależ to będą sztywne gry. Edytowane 10 czerwca 20186 l przez Hum
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Cyberpunk, Shadows Die Twice i Dying Light 2 mocne jaranko Horizon 4, Ori, Metro jaranko reszta do pieca w szczegolnosci dmc, co za zawod, ja jebie.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 5 minut temu, Starh napisał: Przecież widać gołym okiem, że ta gra zmierza już na next geny, a tu wyjdzie jej gorsza wersja graficzna. Uczą się od R* Ale to był render człowieku
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Bardzo dobra konfa Microsoftu - cieszę się z zapowiedzi Forzy Horizon 4, świetnego trailera Cyberpunka 2077 i kolejnych trailerów z Metro: Exodus i nowego Tomb Raidera. Fajnie wyglądał też Sekiro. No i zapowiedź Dying Light 2 na plus. Na tej konfie mieli pokazać single`a w Battlefieldzie V, a dali kilka sekund zajawki. To tyle, jeśli chodzi o ten tryb czy coś gdzieś jeszcze będzie? PS: Fajny trolling z tymi Gearsami. Najpierw publika już szaleje, potem cisza, bo dali jakąś popierdółkę, a potem wjazd z Gears V, kiedy wszyscy byli już zawiedzeni brakiem nowej, pełnoprawnej części A co do wczorajszej konfy EA to dno i trzy metry mułu. Nie ma nawet o czym gadać.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Mnie się podobało. Godrizon 4 wiadomo - sztos. Nowe Gerasy chętnie przyjmę na półkę, ale liczyłem, że bohaterem będzie jednak Markus Ori - no bajka Szkoda tylko, że nie huknęli na koniec z rozrywką z Halo VI.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: Ale to był render człowieku Oczywiście, że render Panie BE. Ja Tylko mówię Pupciowi, że to i tak nie będzie tak wyglądać, więc nie rozumiem jego zarzutów.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Gears Tactic mi się podoba, wiem że pracowali nad tym już na X360 ale fajnie że wskrzesili
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Ciekawe co Sony ma do pokazania. Obstawiam RE2, Shenmue3 i FF7. Tak teraz sobie myślę.... nie było RDR2 więc pewnie u Sony.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Cyberpunk to bedzie tytuł na PS5. Edytowane 10 czerwca 20186 l przez suteq
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Teraz, suteq napisał: Cyberpunk to bedzie tytuł na PS5. To bedzie crossgen.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 1 minutę temu, suteq napisał: Cyberpunk to bedzie tytuł na PS5. Dokładnie - taki crossgen. Edytowane 10 czerwca 20186 l przez Starh
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Cyberpunk to bedzie tytuł na PS5. Na PS4 bieda wersja, a potem to co miało być Tak jak z GTA V, kupię obie
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 4 minuty temu, Rozi napisał: Zaczyna się XDDDD Goście zrobili jedną dobrą gre i już herosi XD Zrobili dwie dobre gry i jedna wybitną
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Cyberpunk zwiastun dostał elegancki, ale brak gameplay demo to jednak trochę beczka. DMCV suuuuper, ale... irytuje mnie ta czarnulka jako sidekick, no i art style niestety nie siadł. Shadows Die Twice, niby za(pipi)iste, ale chyba muszę zobaczyć więcej gameplayu. Dying Light 2 sztos i ten Chris Avellone jako główny writer. Edytowane 10 czerwca 20186 l przez Cedric
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 2 minuty temu, teddy napisał: Zrobili dwie dobre gry i jedna wybitną Nie warto, szkoda na tę... osobę czasu, on jara się BFami. Edytowane 10 czerwca 20186 l przez Hum
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Teraz, Patricko napisał: Na PS4 bieda wersja, a potem to co miało być Tak jak z GTA V, kupię obie pamiętaj, że masz dwie wersje konsol teraz: bieda i premium musieliby robić wersję, która wygląda jak na low + wersję na medium, a po co skoro na następnej generacji dostarczą produkt z najwyższą jakością?
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Mani napisał: nie było RDR2 Nie musialo. Gra sie dawno sprzedala. Chlopy 30+ juz zapreorderowali szkatulke z mapka i naklejkami za 400zl. I gre osobno. Za 250.