Opublikowano 11 czerwca 20186 l Hmm, nie było gry od People Can Fly dla S-E, nie było nic o Avengers, nie było nic od Studio Istolia - w sumie dużo rzeczy S-E zostawiło nieujawnionych :v
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 5 minut temu, milan napisał: Mejm, może zaprosimy na 3 Gruszczyka na fpe? taka narracja gruszczykowa na zywo to musi byc inny wymiar, pier,dole 8k uhd hhdr. Trzeba spytac Rogera czy mu pozwoli.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 8 minut temu, Mejm napisał: Superman, Spiderman, Kojima, FF7 a ci wola rano na ppe czytac relacje Gruszczyka z bledami Jeszcze mnie nie poje.balo żeby w pracy być sparaliżowany przez gierki xD xD
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 3 minuty temu, Mejm napisał: Trzeba spytac Rogera czy mu pozwoli. Niech go pan puuuściiiii
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 2 minuty temu, _Be_ napisał: Jeszcze mnie nie poje.balo żeby w pracy być sparaliżowany przez gierki xD xD To sobie wolne wez
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 1 minutę temu, milan napisał: Niech go pan puuuściiiii Dzien dobry czy Wojtek wyjdzie?
Opublikowano 11 czerwca 20186 l RODO Wojciech, zjadł 4 ludzi i nadal było mu mało. Edytowane 11 czerwca 20186 l przez milan
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Bluber jak sie usprawiedliwia xd Edytowane 11 czerwca 20186 l przez aphromo
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Ja wzięłam wolne, bo mi się nie chciało po wczorajszym Czy na konfie Ubi będzie Aisha?
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Ona chyba jest już starsza niż kiedys, no ale pamiętam tą jedną konfe na której miała szpile, ajajajajajaj
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Rok temu jej nie było, bo była w trakcie rozwodu akurat. Ciekawy czy powróci w tej edycji E3 :v
Opublikowano 11 czerwca 20186 l o jezu, przypomniałem sobie ze bedzie trzeba patrzec na tego małego francuzika,. nie wyrobie.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l @Hendrix Wiesz może o co chodzi z tą datą 22 luty? Developerom kończą się jakieś ulgi podatkowe , że wszyscy się tam wciskają? Kurde jednego dnia Days Gone, Anthem, Crackdown 3 i nowe Metro. Dodajmy jeszcze, że w styczniu Kingdom Hearts, a 15 marca The Division 2. Powaliło ich tyle ładować w ten pierwszy kwartał. A jeszcze nie tak dawno wydawało się, że 22 luty to idealna data dla takiego Days Gone, bo wtedy nic konkretnego nie wyjdzie. Edytowane 11 czerwca 20186 l przez Cedric
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Koei Tecmo pokaże na Nintendo Switch nowy fire emblem,który to będzie dating simem. Nie pytajcie skąd wiem xD
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Tańczą, więc beka w toku. Nie scaliło ;( Edytowane 11 czerwca 20186 l przez Hum