Opublikowano 11 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Mejm napisał: Najpierw raki, tylko co tam robilo bge2. Trochę byłoby śmiesznie jakby okazało się rakiem.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Ach te renderki UBI, fajna obietnica odważnego skryptu, ale jak przychodzi co do czego to fabuła gnój.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Za rok pewnie Avatar, oczyma wyobraźni widzę już ludzi przebranych za Navi
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 2 minuty temu, pajgi napisał: Trochę byłoby śmiesznie jakby okazało się rakiem. Anncel nigdy nie zrobił złej gry.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l uuuu biala dziewczynka sie bawi a czarna chowa przed bandyta, pewne srodowiska w USA tak tego nie zostawia.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Fajny był klimat zimowego NY a tu? Co w tym takiego się znajduje? Bo jak dla mnie słabiutko
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Mejm napisał: Za duzo tych renderow. Przecież u nich zawsze jest render -> efektowny gameplay -> downgrade -> typowe Ubigame
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Mejm napisał: Cierpiace dzieci, milan juz dzwoni na infolinie zamawiac preordera. uratuje wszystkie, a tu zaraz wyjdzie dlc, nie dam się nabrac. A tak szczerze, gosciu własnie obrzydził mi gre.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: Fajny był klimat zimowego NY a tu? Co w tym takiego się znajduje? Bo jak dla mnie słabiutko Dokładnie, tamten klimat był wyjątkowy, tutaj nic szczególnego.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l To ta gra, gdzie ludzie są gąbkami na kule?Ta, a cheater i tak ściąga Cię ja hita z drugiego końca mapy.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Ale coś czuję, że Division 2 zaora Anthem od Bioware. Znana marka, obiecane trzy rozszerzenia w pierwszym roku i wszystkie za darmo. A o Anthem wiadomo na razie tyle, że wyjdzie. Edytowane 11 czerwca 20186 l przez Cedric