Opublikowano 11 czerwca 20186 l Bieda z tym Ubi, że muszą sie ratować muzyka, aktorami i contentem tworzonym przez ludzi, by pokazywać gierki.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l jakim cudem ta firma jeszcze prosperuje to ja nie mam pojecia, tego sie nie da ogladac
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 2 minuty temu, milan napisał: jesteście u blantmana Mam dzisiaj wolne. Z tego co czytam dobrze że olałem dzisiejsze konferencje i zamiast tego grałem w moonlighter. Dobranoc
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Bezkitu, tutaj pokazuja gierki a ja czuje sie bardziej wynudzony niz na konfie EA.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Nudna ta konferencja. Square przynajmniej nie miało chińczyka który wychodził po każdej gierce i nudził, pół godzinki i na sake. Tutaj też w tyle by się uwinęli jakby chcieli O, StarFox
Opublikowano 11 czerwca 20186 l myslalem ze jakis jenot ranny płacze, a to ten francuz się witał xDDDDDDDDDDDDD heo, heeoooo
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Mam dość gier na miesiąc w przód xd dobrze, że mundial zaraz to się odchami człowiek
Opublikowano 11 czerwca 20186 l kermit, psychofanie xbonka, wez jeszcze tak ze 40 minusow pacnij, bo chcialbym wrocic do 666. Edytowane 11 czerwca 20186 l przez Najtmer
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 1 minutę temu, smoo napisał: to ten slynny kodżima? jego brzydka siostra
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Dobra, pora obs.rac te konfe i iść spać, widzimy się na Sony panowie.