Opublikowano 11 czerwca 20186 l grube mln zostaly wydane na te rendery bez kitu zadna gra poza Bejond mi sie nie podoba xd
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Free na PC, a i tak źle bym się czuł trochę jakbym z zatoki nie zaje.bał. Ale tego nie zrobie, ponieważ gra stanowi tak zwaną chu.jnię. Edytowane 11 czerwca 20186 l przez Royal
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 1 minutę temu, hav7n napisał: grube mln zostaly wydane na te rendery bez kitu zadna gra poza Bejond mi sie nie podoba xd Sie (pipi)a chce im to robic, wiara zlewa i koniec ich historii.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 8 minut temu, Mejm napisał: Ragus na scenie. Biorąc pod uwagę, że w tym roku z e3 obejrzałem dotychczas tylko połowę Microsoftu, to tak średnio bym powiedział, tak średnio. Ehh gdzie te czasy gdzie siedziało się do 5 żeby obejrzeć samograje od Sony.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 3 minuty temu, Cedric napisał: To For Honor jeszcze żyje? Zyje i nawet ma sie calkiem OK.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Niech ktoś tam pójdzie i włączy jeszcze raz render z BGE2, nie ma innego ratunku dla tej firmy. Edytowane 11 czerwca 20186 l przez Hum
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Mialem nadzieje na antycznych Grekow albo starozytny Wschod, ale Chinczykami tez nie pogardze.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Mam wrażenie, że ta publika tam to w większości po prostu koledzy ze studia
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Boże niech oni pokazują tego ac i kończą ... microsoft to jednak wczoraj roz(pipi)al
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Yakubek juz struga łącze przecież FH4 zje i wysra to gonwo bez zająknięcia. Edytowane 11 czerwca 20186 l przez Hum