Opublikowano 11 czerwca 20186 l Teraz, Royal napisał: Ale hud mogli by zmienić troche. Na dole po prawej są takie malutkie, fikuśne hełmy hoplitów
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Ale czemu hejtujecie? Swojego czasu Origins był mesjaszem tu na forum.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Cudowna konfa. Ktoś sobie gra w AC i zapomnieli go odłączyć od ekranu w sali konferencyjnej xD
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Ale można romansować z dupami jako female protagonist? Bo jak nie można to się nie liczy
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Teraz, eX4cT_PL napisał: Ale czemu hejtujecie? Swojego czasu Origins był mesjaszem tu na forum. Bardzo dobra gra
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Wspaniałe CTRL+C, CTRL+V A myslałem, że to ja w robocie robię menadżera w chu.ja.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 1 minutę temu, eX4cT_PL napisał: Ale czemu hejtujecie? Swojego czasu Origins był mesjaszem tu na forum. Ludzie popełniają błędy, miejmy nadzieję, że chociaż przeprosili