Opublikowano 11 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Yakubu napisał: Może po prostu robili dwie gry naraz xd no bo tak było xD powiem więcej, trzecią część której nie widzieliśmy i wyjdzie dopiero za rok, też była rownolegle z orignis i odyseją
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Kurde, to była chyba najlepsza konfa w tym roku. Nie jakieś 100 trailerów z dupy, tylko po to żeby pokazać „p-p-patrzcie, my tez mamy gry. Nie ma gameplayu ani nic, ale na Gabea przysięgam ze mamy!” Były nowe ciekawe IP, było Sea of Thieves (ale teraz na prawdę), gameplaye i jakies gown koncerty dla beki. A nie (pipi)a hajpowanie trailer „to jest projekt nad którym pracujemy. Wyjdzie kiedyś. PRE ORDER NOW FOR EXCLUSIVE CONTENT”.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 6 minut temu, Figuś napisał: @Karolek tak A rozumie, rozumie, i domyślam się, że zapowiedzieli 5. Nic nie świecę z tego E3 bo weekend poza domem ale żebym kupił gearsy na premierę to nie ma takiej siły. Ale jak dadzą w gamepasie, goldzie czy pani domu to jaknajbardziejjeszczejak.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Luty 2019 to bedzie najlepszy zapchany miesiac od poczatku generacji xd
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Teraz, Karolek napisał: Ale jak dadzą w gamepasie, goldzie czy pani domu to jaknajbardziejjeszczejak. Wszystko będzie w gamepassie co M$ wypuści Może już na premierę FH4 wpadnie XO
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 4 minuty temu, Figuś napisał: Wszystko będzie w gamepassie co M$ wypuści Może już na premierę FH4 wpadnie XO A no to tak, to mielimy. Buźka. Czwórki nie tknąłem jakby co to też ten. Edytowane 11 czerwca 20186 l przez Gość
Opublikowano 11 czerwca 20186 l niedawno wróciłem do domu, ale sądząc po reakcjach chyba nie ma sensu nadrabiać konfy, obejrzę sobie tylko prezentacje BG&E2 bo tylko to mnie interesuje i idę spać
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Mysle, ze to juz pora na podsumowanie najlepszych konferencji e3: 1. Sony 2. Microsoft 3. Bethesda 4. Square 5. PC 6. Kopulujace golebie 7. Strim u magicala 8. Wypas owiec HD 9. Ciasto w piekarniku 10. EA = UBI = Go.wno
Opublikowano 11 czerwca 20186 l watchdogs 3? splinter cell? dla pana mamy grubasa w kostiumie, koncert do małpy i prezent dla chińczyka 10/10
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Póki co ładna patologia. Coś jak słynne:https://www.youtube.com/watch?v=rulElJITIVY
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Wracam za 3h poogladac rimejki, sikuele, indyki i zero nowych ip. Alez ch.ujowe to e3 w tym roku. Ale sie nie dziwie, wszystko co dobre zapowiedzo za 2 lata wraz z ps5/x2. 1 minutę temu, ragus napisał: wasatymilan.gif
Opublikowano 11 czerwca 20186 l https://twitter.com/PlayStationUK/status/1006257756129628162 <3 liczę na dobrą konferencje, nie mogę się doczekać TLOU2 Edytowane 11 czerwca 20186 l przez oni
Opublikowano 11 czerwca 20186 l czemu wszyscy wydają gry w październiku albo lutym xd wszyscy się tak boją tego Red Dead Redemption? no cóż, czas spać, z rana się obejrzy gameplay The Last of Us i do zobaczenia za rok.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Mam pisać "bo rzygne", czy "ale super"? Bo nie wiem. Ten Hunt czemu ma ludzi i potwory? Tam się na zwierzęta polowało zawsze. I zawsze miało najlepszą grafikę, bo miało las i tylko jedno źródło światła - słońce. Podoba mi się, mam nadzieję, że chodziło na mojej karcie graficznej.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Je.bałbym tą rudą. PIERWSZY! Edytowane 11 czerwca 20186 l przez Royal