Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Czyli co ps4 tylko z pająkiem do końca roku? xDDD

exów pokazali mniej niż MS, MS zdecydowanym wygranym E3, dużo pięknych gier i zapowiedzi a tutaj, re2, spider man i ten koleś z dużym plecakiem też nieźle wygląda ale to koijima robi więc może być różnie  :)

Edytowane przez Daddy

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 778 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
2 minuty temu, Copper napisał:

Tak swoją drogą, czy w tym roku nie wyjdą już żadne gry na żadną platformę????

Z tych co mnie interesują to rdr2, spiderman, fh4, battleroyalefield, fifunia

Opublikowano

Microsoft nie pokazał żadnego exa, wszystko do ogrania na laptopie.

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

Czyli co ps4 tylko z pająkiem do końca roku? xDDD

exów pokazali mniej niż MS, MS zdecydowanym wygranym E3, dużo pięknych gier i zapowiedzi a tutaj, re2, spider man i ten koleś z dużym plecakiem też nieźle wygląda ale to koijima robi więc może być różnie  :)

34hw687.gif

Opublikowano
Teraz, Yakubu napisał:

Z tych co mnie interesują to rdr2, spiderman, fh4, battleroyalefield, fifunia

(pipi)ać rockstar, (pipi)ać ea, i zostaje spiderman i fh4, mega biednie, a w przyszłym roku nie będzie wiadomo co kupić, mogli to lepiej rozłożyć :/

Opublikowano

Porównajcie sobie teraz konfy Microsoftu i Sony ale bez multiplatform....biedny Phill, tyle kasy w błoto :(.

Opublikowano

Xbox z Forzą, a PS ze Spiderem. Wiadomo, że końcówka roku będzie należeć do multiplatform.  2019-20 to już będzie większy konkret.

Opublikowano

Ogólnie beka, że wszyscy wydygali przed rdr2 i wyjdzie tylko na to, że się to zemści na nich xd rockstar pobije swoje rekordy, ale przynajmniej spiderman będzie miał większe szansę zaistnieć

Opublikowano

No zgadzam się, wszyscy uciekli przed RDR2 :).

Opublikowano

Wychodzi na to, że Microsoft w swojej konfie poszedł w ilość, Sony w jakość (i ekskluzywy). Obie konfy oglądało się świetnie, ale gdybym miał na tej podstawie wybrać konsolę do kupienia, to decyzja jest prosta. :dafuq:

Opublikowano

Przecież gdyby  multi były u sony to M nie miałby nic,  poza jezdzeniem po  lodzie.

Opublikowano

A i swoją drogą te Control od gości od Quantum Break i Alana Wake jako multiplatforma... jak te blubery z mazzeami rano wstaną i będą udawać, że nic się nie stało to... :reggie: Jprdl taka megatona mogła być od MS, a oni wolą jakieś studia podkupować żeby im zrobili eksy za te trzy-cztery lata xd

Opublikowano
1 minutę temu, Neox napisał:

No zgadzam się, wszyscy uciekli przed RDR2 :).

RDR 2 + Tomb Raider + Spyro Trillogy + Spider-Man = dla mnie koncowka roku jest wystarczajaco ciasna tak czy owak. Na Forze Horizon juz czasu moze zabraknac.

Opublikowano

Sony nie pokazało mnóstwa gier które są już zapowiedziane albo  o których wiemy że będą, dreams, medievil, i cos tam, jak firma zlewa exy by się nie rozdrabniać, to wiesz ze ktoś cie traktuje poważnie, a nie daje plansze battletoads.

Opublikowano

I to jest konferencja i to są czyste gry!

Szkoda, że zabrakło Medievila, Spyro, Dreams, gry od Bluepoint no i gameplayu RDR2

przynajmniej góvna od ubi nie było :D

Opublikowano

OK.

Jako postronny widz...

Jako czowiek obiektywny zawsze napiszę tylko, że ten użytkownik Daddy ładnie skomle...

Jak pies.

Opublikowano

Tym Controlem od Remedy się zajarałem. Klimaty QB, który mi strasznie podpasował.

Opublikowano

Nie chce pier,dolić,  ale te gry  VR po  pierwsze wyglądają spoko (superhot :o) to jeszcze ich jest dużo.

Pozytywne, ze nie zapomnieli  o siarze w goglach.

Opublikowano

W kolejnych  dniach pokażą niektóre z niepokazanych gier, plus dużo gameplayów paneli  i  boazerii  z Hideo.

Opublikowano

Superhora przeszłem rok temu.

Polecam. Gra jest wyje.bana.

Trzeba umieć celować i robić strejfy.

Mam nadzieję, że gra się sprzeda dobrze mimo mojej negatywnej recenzji.

Czekaj....

Opublikowano

Jeszcze panele Sony beda za dnia nice :)

Opublikowano

I MS i Sony dostarczylo na tyle ze jestem bardzo zadowolony w tym roku z obu konferencji, zapowiedzi. Wszystko co obejrzalem to tylko teraz. Do premier nie ogladam juz zadnych trailerow, gameplayow i innych bzdet. Jestem kupiony.