Opublikowano 12 czerwca 20186 l Czyli co ps4 tylko z pająkiem do końca roku? xDDD exów pokazali mniej niż MS, MS zdecydowanym wygranym E3, dużo pięknych gier i zapowiedzi a tutaj, re2, spider man i ten koleś z dużym plecakiem też nieźle wygląda ale to koijima robi więc może być różnie Edytowane 12 czerwca 20186 l przez Daddy
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Copper napisał: Tak swoją drogą, czy w tym roku nie wyjdą już żadne gry na żadną platformę???? Z tych co mnie interesują to rdr2, spiderman, fh4, battleroyalefield, fifunia
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Daddy napisał: Czyli co ps4 tylko z pająkiem do końca roku? xDDD exów pokazali mniej niż MS, MS zdecydowanym wygranym E3, dużo pięknych gier i zapowiedzi a tutaj, re2, spider man i ten koleś z dużym plecakiem też nieźle wygląda ale to koijima robi więc może być różnie
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Teraz, Yakubu napisał: Z tych co mnie interesują to rdr2, spiderman, fh4, battleroyalefield, fifunia (pipi)ać rockstar, (pipi)ać ea, i zostaje spiderman i fh4, mega biednie, a w przyszłym roku nie będzie wiadomo co kupić, mogli to lepiej rozłożyć
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Porównajcie sobie teraz konfy Microsoftu i Sony ale bez multiplatform....biedny Phill, tyle kasy w błoto :(.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Xbox z Forzą, a PS ze Spiderem. Wiadomo, że końcówka roku będzie należeć do multiplatform. 2019-20 to już będzie większy konkret.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Ogólnie beka, że wszyscy wydygali przed rdr2 i wyjdzie tylko na to, że się to zemści na nich xd rockstar pobije swoje rekordy, ale przynajmniej spiderman będzie miał większe szansę zaistnieć
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Wychodzi na to, że Microsoft w swojej konfie poszedł w ilość, Sony w jakość (i ekskluzywy). Obie konfy oglądało się świetnie, ale gdybym miał na tej podstawie wybrać konsolę do kupienia, to decyzja jest prosta.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Przecież gdyby multi były u sony to M nie miałby nic, poza jezdzeniem po lodzie.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l A i swoją drogą te Control od gości od Quantum Break i Alana Wake jako multiplatforma... jak te blubery z mazzeami rano wstaną i będą udawać, że nic się nie stało to... Jprdl taka megatona mogła być od MS, a oni wolą jakieś studia podkupować żeby im zrobili eksy za te trzy-cztery lata xd
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Neox napisał: No zgadzam się, wszyscy uciekli przed RDR2 :). RDR 2 + Tomb Raider + Spyro Trillogy + Spider-Man = dla mnie koncowka roku jest wystarczajaco ciasna tak czy owak. Na Forze Horizon juz czasu moze zabraknac.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Sony nie pokazało mnóstwa gier które są już zapowiedziane albo o których wiemy że będą, dreams, medievil, i cos tam, jak firma zlewa exy by się nie rozdrabniać, to wiesz ze ktoś cie traktuje poważnie, a nie daje plansze battletoads.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l I to jest konferencja i to są czyste gry! Szkoda, że zabrakło Medievila, Spyro, Dreams, gry od Bluepoint no i gameplayu RDR2 przynajmniej góvna od ubi nie było
Opublikowano 12 czerwca 20186 l OK. Jako postronny widz... Jako czowiek obiektywny zawsze napiszę tylko, że ten użytkownik Daddy ładnie skomle... Jak pies.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Tym Controlem od Remedy się zajarałem. Klimaty QB, który mi strasznie podpasował.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Nie chce pier,dolić, ale te gry VR po pierwsze wyglądają spoko (superhot :o) to jeszcze ich jest dużo. Pozytywne, ze nie zapomnieli o siarze w goglach.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l W kolejnych dniach pokażą niektóre z niepokazanych gier, plus dużo gameplayów paneli i boazerii z Hideo.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Superhora przeszłem rok temu. Polecam. Gra jest wyje.bana. Trzeba umieć celować i robić strejfy. Mam nadzieję, że gra się sprzeda dobrze mimo mojej negatywnej recenzji. Czekaj....
Opublikowano 12 czerwca 20186 l I MS i Sony dostarczylo na tyle ze jestem bardzo zadowolony w tym roku z obu konferencji, zapowiedzi. Wszystko co obejrzalem to tylko teraz. Do premier nie ogladam juz zadnych trailerow, gameplayow i innych bzdet. Jestem kupiony.