Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czyli co ps4 tylko z pająkiem do końca roku? xDDD

exów pokazali mniej niż MS, MS zdecydowanym wygranym E3, dużo pięknych gier i zapowiedzi a tutaj, re2, spider man i ten koleś z dużym plecakiem też nieźle wygląda ale to koijima robi więc może być różnie  :)

Edytowane przez Daddy
Opublikowano
2 minuty temu, Copper napisał:

Tak swoją drogą, czy w tym roku nie wyjdą już żadne gry na żadną platformę????

Z tych co mnie interesują to rdr2, spiderman, fh4, battleroyalefield, fifunia

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

Czyli co ps4 tylko z pająkiem do końca roku? xDDD

exów pokazali mniej niż MS, MS zdecydowanym wygranym E3, dużo pięknych gier i zapowiedzi a tutaj, re2, spider man i ten koleś z dużym plecakiem też nieźle wygląda ale to koijima robi więc może być różnie  :)

34hw687.gif

Opublikowano
Teraz, Yakubu napisał:

Z tych co mnie interesują to rdr2, spiderman, fh4, battleroyalefield, fifunia

(pipi)ać rockstar, (pipi)ać ea, i zostaje spiderman i fh4, mega biednie, a w przyszłym roku nie będzie wiadomo co kupić, mogli to lepiej rozłożyć :/

Opublikowano

Ogólnie beka, że wszyscy wydygali przed rdr2 i wyjdzie tylko na to, że się to zemści na nich xd rockstar pobije swoje rekordy, ale przynajmniej spiderman będzie miał większe szansę zaistnieć

• Plusik 1
Opublikowano

Wychodzi na to, że Microsoft w swojej konfie poszedł w ilość, Sony w jakość (i ekskluzywy). Obie konfy oglądało się świetnie, ale gdybym miał na tej podstawie wybrać konsolę do kupienia, to decyzja jest prosta. :dafuq:

Opublikowano

A i swoją drogą te Control od gości od Quantum Break i Alana Wake jako multiplatforma... jak te blubery z mazzeami rano wstaną i będą udawać, że nic się nie stało to... :reggie: Jprdl taka megatona mogła być od MS, a oni wolą jakieś studia podkupować żeby im zrobili eksy za te trzy-cztery lata xd

Opublikowano
1 minutę temu, Neox napisał:

No zgadzam się, wszyscy uciekli przed RDR2 :).

RDR 2 + Tomb Raider + Spyro Trillogy + Spider-Man = dla mnie koncowka roku jest wystarczajaco ciasna tak czy owak. Na Forze Horizon juz czasu moze zabraknac.

Opublikowano

Sony nie pokazało mnóstwa gier które są już zapowiedziane albo  o których wiemy że będą, dreams, medievil, i cos tam, jak firma zlewa exy by się nie rozdrabniać, to wiesz ze ktoś cie traktuje poważnie, a nie daje plansze battletoads.

Opublikowano

I to jest konferencja i to są czyste gry!

Szkoda, że zabrakło Medievila, Spyro, Dreams, gry od Bluepoint no i gameplayu RDR2

przynajmniej góvna od ubi nie było :D

Opublikowano

OK.

Jako postronny widz...

Jako czowiek obiektywny zawsze napiszę tylko, że ten użytkownik Daddy ładnie skomle...

Jak pies.

• Plusik 1
Opublikowano

Nie chce pier,dolić,  ale te gry  VR po  pierwsze wyglądają spoko (superhot :o) to jeszcze ich jest dużo.

Pozytywne, ze nie zapomnieli  o siarze w goglach.

Opublikowano

Superhora przeszłem rok temu.

Polecam. Gra jest wyje.bana.

Trzeba umieć celować i robić strejfy.

Mam nadzieję, że gra się sprzeda dobrze mimo mojej negatywnej recenzji.

Czekaj....