Opublikowano 12 czerwca 20186 l 11 minut temu, _Be_ napisał: Kobiety zawsze spoko, ale jak ktoś jest pedauem i woli typów to też mi nie przeszkadza. Jak to pisał zdrowywariat - Wierzę w miłość Czyli utożsamianie z bohaterami to pedalstwo?
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 24 minuty temu, eX4cT_PL napisał: Czyli utożsamianie z bohaterami to pedalstwo? Jesli ktoś woli oglądanie tylko faceta zamiast laski to chyba tak
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: Jesli ktoś woli oglądanie tylko faceta zamiast laski to chyba tak Czyli jeśli ktoś woli tylko warzywa zamiast mięso to jest świnia?
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Po prostu nie pasuje mi baba w Assasynie, ani na froncie drugiej wojny światowej, pasuje mi za to idealnie w Tomb Raiderze.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Czyli rok temu sony zapowiedziało Medievil i cisza ? Brak chociażby małego gameplay-a lub trailera. Sony takie dobre
Opublikowano 12 czerwca 20186 l zwykłe c0rwy czuje że chcieli nas ogolić na remaster części z psp w 4k ale po spyro i crashu chyba się zorientowali że będzie przypau i teraz robią rimejki 2 pierwszych części tak jak pan jezus powiedział
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 21 minut temu, SpacierShark123 napisał: Czyli rok temu sony zapowiedziało Medievil i cisza ? Brak chociażby małego gameplay-a lub trailera. Sony takie dobre Przeciez to klasyczne Sony, o shenmue 3 i ffvii tez cicho xD
Opublikowano 12 czerwca 20186 l zostawiaja sobie cos na kolejne targi w tym roku, a botom zostaje czekac do kolejnego e3
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 1 godzinę temu, aux napisał: A właśnie, kiedy Nintendo? Dla mnie te E3 raczej dobre, ale bez szału. Od lat jest wyrównany poziom. Kiedyś po prostu było więcej zaskoczeń. 1 godzinę temu, Pacquiao napisał: Nintendo dzisiaj? O której? 18 macie przecież przypięty post asaxa na samej górze 29 minut temu, eX4cT_PL napisał: Po prostu nie pasuje mi baba w Assasynie, ani na froncie drugiej wojny światowej, pasuje mi za to idealnie w Tomb Raiderze. to nie graj nią wariacie
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 2 godziny temu, Mejm napisał: Ogolnie podsumowanie tego e3 to "gram w gry ktore znam". W dobie internetu i tysiaca plotkarskich portali chyba juz nie bedzie E3 w starym stylu. Odnosnie gier to zalezy jakie kto ma wymagania, wiadomo.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Nowa konsola od Microsoftu w 2020 https://www.thurrott.com/xbox/161232/microsofts-next-gen-xbox-will-arrive-2020
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Jakie jest źródło tych rewelacji? Bo "ja to potwierdziłem, jestem wiarygodny" wbrew temu co chce zgłosić wiarygodne nie jest.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 14 minut temu, ragus napisał: Just Starh things PPE things https://www.ppe.pl/news/58911/xbox-nowej-generacji-z-data-premiery-grube-przecieki-o-konsoli-microsoftu.html
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Przeciez Spencer cos napomknal o next console na scenie. Tylko nie uwazalem i nie wiem w jakim to bylo kontekscie.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Godzinę temu, eX4cT_PL napisał: Przecież na nowa jeszcze nie zdążyli nic wydać.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Poradnik newsów na forumku, czyli "jak nie wtopić przy przeklejaniu": 1. Sprawdź, czy news pochodzi ze strony www.ppe.pl - jeśli tak to pierwszy sygnał, by go nie wklejać 2. Sprawdź, czy autorem newsa jest Wojciech Gruszczyk - jeśli tak to DEFINITYWNY powód, by go nie wklejać Stosowanie się do tych dwóch rad pozwoli nam na sprawniejsze funkcjonowanie jak społeczność.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l thurrot to bardzo solidne źródło jeśli chodzi o MS Edytowane 12 czerwca 20186 l przez oni
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Obydwa nextgeny powinny wyjść w 2020 roku, wszystko na to wskazuje przynajmniej.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 10 minut i być może będę miał więcej niż jeden powód do tego żeby jeszcze czasem naładować Switcha. Na razie tylko Octopath mnie jara z realnych premier. VC pogrzebali (jakos przeboleję bo kupiłem N3DS do SNES'a i i wychodzą różne remastery więc powolutku do przodu z klasykami...) i poza Metroidem 4 nie ma dla mnie na razie nic.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 7 lat po wydaniu poprzedniej generacji to chyba odpowiedni czas na nowe konsole? No chyba, że providenty na poprzednią zabawkę jeszcze nie spłacone to rozumiem może być problem ;/