Opublikowano 12 czerwca 20186 l 10 minut temu, Bzduras napisał: Demo Octopath Traveler za dwa dni do ściągnięcia juz jedno było przecież
Opublikowano 12 czerwca 20186 l na razie nintendo roztrwania zaufanie, let's face it. Czekam na jakies pyerdolniecie.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Progress z tego nowego przechodzi do pełnej gry więc jest jakiś sens to ściągać.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l spodziewalem się takiej konfy, niczego nie oczekiwałem a i tak jestem zawiedziony
Opublikowano 12 czerwca 20186 l no spoko jak ktoś lubi smasha ale po (pipi) każdą postać przedstawiać?
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Takie rzeczy powinni pokazywac na dedykowanym Direct abo treehouse.. Stypa mocna.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 1 minutę temu, _Shaman_ napisał: no spoko jak ktoś lubi smasha ale po (pipi) każdą postać przedstawiać? Ja nie lubię xD Poje.balo ich tam w Nintendo xddd
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Switch (pipi) obesrane XDDDD Konfa 2018 gry - zaczynamy od giery 2019.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Rosalina z Lumą w Smash Bros? SUPER MARIO GALAXY SWITCH CONFIRMED Nie, no mogli sobie to przedstawianie specjali darować
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Teraz, Sebas napisał: czy to jest najbardziej bezczelna konferencja w historii e3? To defacto nie jest konferencja