kermit 6 998 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 w skrócie: świetne 2 studia zakupione gamepass: hellblade ori 2 mutant year zero no i świetna nowa wyspa do fh4 i crackdown 3 ze zniszczeniami:) tylko ta reżyseria, długość, 3rd party i te zalosne japońce Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Może trzeba było jak publika przed eventem wziąć narkotyki @kermit zapomniałeś o kingdom Two crowns Edytowane 10 Listopada 2018 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Żenada/10, mogłem zbierać w tym czasie roślinki w kombojach. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Jak to jest że PG potrafi w miesiąc ogarnąć całą wyspę, a Undead Labs pol roku po premierze dodaje kusze? Xd Nowe studia i pierwsze gierki w passie na plus Na minus: Żałosna figurka Metro Żałosna zapowiedź klawy i myszki Razera w styczniu Gierki Indi "mam ale nie pokaże" Japończycy Gry pod myszkę i klawiaturę Tomas was alone w passie Edytowane 10 Listopada 2018 przez hav7n 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 nie no troche beka ze spencer czyta fora i uwierzyl ze serio kogos obchodzi Japonia Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 ehh Spencer mógłby zrobić mercy kill na xboxie jak Arthur na jelonkach w rdr Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Fajna konferencja Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) Godzinę temu, Yakubu napisał: Fajna konferencja Szkoda, że wszyscy prezenterzy naćpani jakimiś tanimi narkotykami z Meksyku. Uśmieszki, czerwone twarze ( od wódy? ) i skakanie klakierów w tle. Czułem się jak w na jakimś tańcu z gwiazdami, albo eurowizji. Spoiler konfa zrobiona typowo pod inwestorów także Edytowane 11 Listopada 2018 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) 8 godzin temu, Faka napisał: A było polować w tym RDR2 na sikorki i dziki. 8 godzin temu, Faka napisał: Jednak ten ms nie umie w konferencje. 8 godzin temu, Faka napisał: Ale sztryms ta cała konferencja. A mogłem grać dalej w to RDR2. No i jak tam? Udalo się odpalić w końcu tych kombojów? Edytowane 11 Listopada 2018 przez oni Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Ktokolwiek daje kase na Inside Xbox powinien przestac i wyslac srodki na to gamingowe charity albo do Undead Labs na robienie gierki. 3/4 ''show'' do wyyebania. Pchanie na sile chinczykow i multiplatformy, Jezuuuuu. Nawet nie pamietam o czym gadal ten od misia puchatka czy DMC5. Just Cause 4 to powinni kupic i skasowac. Newsy o Minecrafcie zostawcie na Minecraftcony czy co oni tam organizuja. Cieszy mnie kierunek w ktorym idzie MS, ciagle przejmuja studia i to do tego specjalizujace sie w grach SP, dobre gry w passie ale c0rwa jak ja nie moge patrzec na te zakazane ryje na scenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 widowisko żenada ale to było pewne, jak kazde inside xbox ważne że content byl, po skróceniu do 30min mielibyśmy spoko bombardowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) Jaki content? Wrzucany do gamepassa? Xbox dalej słabiutko jeśli chodzi o ekskluzywną zawartość, a wszystko to na przeczekanie do następnej generacji i oczekiwanie na to co pokażą te wykupione przez MS studia. Teraz jeszcze widzę, że ludzie sobie wmawiają, że Crackdown 3 to będzie jednak dobra gra, ze zniszczeniami na wzór z Red Faction i najbardziej chamskim auto-aimem ever. Edytowane 11 Listopada 2018 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 no ciekawe czy xbox sie podniesie Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 W dniu 26.10.2018 o 19:02, oni napisał: nie ma co się nakręcać na jakąś konferencje z pompą w stylu E3 czy PS Experience, skończy się raczej na dwugodzinnym siedzeniu na kanapie, kilku trailerach i udawanych cringowych rozmowach, tyle. wiedziałem że tak będzie mimo to i tak się zawiodłem. Brak jakiejkolwiek niespodzianki, brak Battletoads, rozczarowałem się mocno dodatkiem do SoT i brakiem zapowiedzi AoE na xboxa, State of Decay i Crackdown mnie nie interesuje. A gre Obsidian zobaczymy najszybciej w 2022. Na malutki plus dodatek do Horizon i Hellbale w GamePassie. Beka z dzbanów którzy spodziewali się konferencji i bombardowania. Od tygodni wiadomo było że to będzie większy, tak samo cringeowy jak co miesiąc Inside Xbox. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Ja jestem zadowolony 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Kiedy ta Senua ma wpaść do GP? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 kolejny pokaz jasno informujacy, ze na xone pomyslu nie maja i nic juz go nie uratuje za to tworza solidne fundamenty pod next gena Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 6 minut temu, Ficuś napisał: kolejny pokaz jasno informujacy, ze na xone pomyslu nie maja i nic juz go nie uratuje za to tworza solidne fundamenty pod next gena Pod nextgena? I co dalej? Nagle zaprezentuja worek swiezych ip i ciekawych tytulow? Noniewydajemniesie. Jedyny powod dla istenienia tej marki jest tylko taki, ze jak xbox zdechnie to sony wyrucha wszystko co na drzewo nie ucieknie. A tak z ta swoja niby oferta stanowi jakas tam konkurencje i sony czasem powsciaga swoje imperialistyczne zapedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Nowe studia? Fajnie, zaorają niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Kolejna konferencja microsoftu, która utwierdza mnie w przekonaniu, że zaoszczedzilem w tej generacji 2 tys zł. Dzieki Spencer, nie zmieniaj się Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 @Mejm znów czarnowidzisz. :ziew: Ta generacja to kubeł zimnej wody dla włodarzy z MS-u którzy zauważyli że gracz to jednak nie tylko statystyka w tabelce i wciąż jest popyt na gry stricte single-player. Zwłaszcza że po Obsidianie nie spodziewam się gier stricte pod multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 23 minuty temu, Ficuś napisał: kolejny pokaz jasno informujacy, ze na xone pomyslu nie maja i nic juz go nie uratuje za to tworza solidne fundamenty pod next gena A czego innego się spodziewales Ficuś? Co chciałes ratować? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 naped w konsoli grega Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Konkrety, Wezyr, konkrety. To, ze wystawili Obsidiana to znaczy tylko tyle, ze to studio dla nich cos stworzy. A ja bym wolal, wiedziec i co i kiedy. Nie karmie sie takimi pustymi kaloriami jak przejecia. Zreszta nie oszukujmy sie, obsidian nie wyciagnie ms z doopy w ktorej do teraz siedzi od premiery xone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi