Opublikowano 9 czerwca 20195 l No spodziewałem się lepszej prezentacji Gearsów, ale na razie konfa bdb.
Opublikowano 9 czerwca 20195 l 10 minut temu, Hendrix napisał: No spodziewałem się lepszej prezentacji Gearsów, ale na razie konfa bdb. Na pewno oglądamy konferencję Microsoftu?
Opublikowano 9 czerwca 20195 l 2 minuty temu, Kre3k napisał: To mam nadzieję, że teraz będą petardy, bo na razie średnio. Spoko, jeszcze cameo z fortnite w halo
Opublikowano 9 czerwca 20195 l Trochę późno Sega zabiera się do wydania PSO na zachodzie xDDDD Edit:@Rozi No prezentują sporo interesujących projektów, głównie tych mniejszych, w które zagram na pewno. Edytowane 9 czerwca 20195 l przez Hendrix
Opublikowano 9 czerwca 20195 l Soldier of Fortune to to chyba nie jest Edytowane 9 czerwca 20195 l przez Yakubu
Opublikowano 9 czerwca 20195 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Na pewno oglądamy konferencję Microsoftu? No na pewno nie ogladamy konferencji sony xD